Erdim: 'Puan farkı suni!'

Son iki haftayı farklı mağlubiyetlerle kapatan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sürsürüspor'da, Teknik Sorumlu Cihan Erdim, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu

Erdim: 'Puan farkı suni!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden Sürsürüspor, son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle sevenlerini üzdü. Önce Elbistanspor, daha sonra ise Kahta 02 Spor karşısında sahadan farklı mağlubiyetlerle ayrılan turuncu – beyazlı ekibimizde, kulübün teknik sorumlusu Cihan Erdim, Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmeler yaptı.

Kadro derinliği anlamında sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Erdim, “Tabiki bu mazeret değil. Özellikle yediğimiz kırmızı kartlardan dolayı çok mustaribiz. Şu an ilimizi beraber temsil ettiğimiz Fırat Üniversitesi ile aramızda 7 puan fark var. Ben bu puan farkının suni olduğunu düşünüyorum. Ligin ilk yarısı bittiğinde de bunu göreceğiz inşallah. Devre arasında yapacağımız takviyelerle inşallah daha iyi bir Sürsürüspor izlettireceğiz. Ekonomik olarak zor durumdayız. Biz bir mahalle takımıyız ama hiçbir destek yok. Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın yalnızca kulübümüze katkıları oluyor. Biz kimsenin şahsi parasını istemiyoruz, sponsorluk noktasında destek bekliyoruz. Ama bugüne kadar hiçbir katkı görmedik. İnşallah bu haftasonu oynayacağımız Pütürge Belediyespor maçıyla birlikte çıkışa geçeceğiz” şeklinde konuştu.