Erdem'in ilk projesi tüzüğü değiştirmek!

TY Elazığspor Başkan adaylarından Necati Erdem, başkan olduğu takdirde gerçekleştirmeyi projeleri kamuoyuna duyurdu

Erdem'in ilk projesi tüzüğü değiştirmek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

26 Mayıs’ta yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda adaylığını açıklayan iş adamı Necati Erdem, başkan seçilmesi halinde hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri açıkladı. İlk olarak Elazığspor’un tüzüğünü değiştirerek işe başlayacaklarını ifade eden Erdem, yurtdışından Türk asıllı futbolcuları cüzzi rakamlara Elazığspor’a kazandıracaklarını dile getirdi. Erdem ayrıca konuşmasında dil sürçmesiyle Tatos’un ismini Patos olarak lanse etti.

“TÜRK ASILLI FUTBOLCULAR GETİRECEĞİZ”

Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’a yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte katılacaklarını söyleyen Elazığspor Başkan Adayı Necati Erdem, “Kim aday olursa olsun, biz çekilmeyeceğiz. Genel kurul üyeleri bizi teveccüh ettiğinde projelerimizi ortaya koyacağız, etmediği takdirde seçilen kulüp başkanını tebrik edip salondan ayrılacağız. Benim gerçekleştirmeyi düşündüğüm projelerden biri tüzüğü değiştirmek. İkincisi divan kurulu oluşturacağız. Bunu uygulamamız lazım. Giden futbolcular için kimse endişelenmesin, gidenin yerine alacak gücümüz de var. Yurtdışında Türk asıllı futbolcular var. 19, 20, 21 yaşlarında düşük maliyetle kadromuza katıp, ilerleyen süreçte bize fayda getirecek futbolcularla anlaştım. Ben 700, 750 Milyon, 1.5 Milyon TL’ye futbolcu almam. Alırsam da sayılıdır. Gitmemişse Tatos’u durdurabiliriz. Tom’u yeniden durdurabiliriz. Elazığspor’un kamp yeri bile hazır. Hocamız yerli olacak, bu da kesin” dedi.

“KADİR BEKMEZCİ’NİN YERİNE 5 ADAM ALIRIM”

Bu sezon yönetim takımı şampiyon yapmamak için elinden geleni yaptı diyen Erdem, “Bilmiyorlar. Krizi idare edemiyorlar. Krizi idare edemeyen bir yönetimin devam etmesi hata olur. Biz bu sene şampiyonluğa gideceğiz gibi bir şey söylemiyorum. Burak beyin adaylığını da tebrik ediyorum. 30 yaşında genç bir kardeşimiz bazıları yapamaz, edemez diyor ama yapabilir normaldir. Ben diyorum 5 yıl sonra herkes Elazığspor’u konuşacak. Kadir Bekmezci’nin yerine ben 5 tane adam alacağım göreceksiniz. Ben gününde ödemeleri yapacağım futbolculara. Geç verdiğin zaman sıkıntısını yine sen çekersin, yaşamışım biliyorum ben” ifadelerini kullandı.