Baskil Eğitim Bir-Sen'den 50 Aileye Yardım Çeki!

Tamer ÖREN - Eğitim Bir-Sen Baskil İlçe Temsilciliği  ilçelerinde  ikamet eden yardıma muhtaç 50 aileye  100 TL'lik hediye çeki dağıttı.

Baskil Eğitim Bir-Sen'den 50 Aileye Yardım Çeki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı sendikal çalışmaların yanı sıra  sosyal sorumluluk projeleriyle de  adından sıkça söz ettiren Baskil Eğitim Bir-Sen İlçe temsilciliği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek kamuoyunun bir kez daha takdirini kazandı. Sendika üyeleri  ilçe genelinde tespit ettikleri yardıma muhtaç 50 aileye 100 TL’lik  alışveriş çeki dağıtarak yoksul ailelerin iftar ve sahur  sofralarının  daha çeşitli olmasına sağlayarak  içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında  o ailelerin  yüzünün gülümsemesine katkıda bulundular.

Sendika olarak  her yıl ramazan ayında bu tür yardımlar yaptıklarını dile getiren  Eğitim Bir-Sen Baskil İlçe Temsilcisi  Mehmet YENİ  “Baskil’de maddi durumu yetersiz 50 ailemize 100’eer TL’lik toplamda 5000 TL’lik yardımda bulunduk. Sendika olarak sadece üyelerimizin özlük ve mali  haklarının dışında da hem ilimiz hem ülkemiz hem de  dünyada da bu tür yardım faaliyetleri düzenliyoruz. Sendikamız dünyanın neresinde bir mazlum varsa ona yardım elini uzatıyor ve o mazlumların yarasını sarmaya özen gösteriyor. ‘Veren el, alan elden hayırlıdır’ Hadisini kendimize şiar edinerek veren taraf olmayı tercih edip herkese de bu tür faaliyetler içerisinde hareket etmeyi öneriyoruz.  Zira bizler komşusu açken tok yatılmaması gerektiğini atalarımızdan öğrendik ve bu düsturu gelecek nesillerimize de aktarmayı bir borç biliyoruz. Bu nedenle bu tür örnek ve davranışları elimizden geldiğince her koşulda yapmaya devam edeceğiz. İlçemizde geçen yıl düzenlediğimiz ramazan paketi uygulamamızı anlaştığımız bir marketler zinciri ile hediye çeki şeklinde ailelere dağıtıyoruz. ailelerimizde markete gidip ihtiyacı olan malzemeleri hediye çekleriyle alıyor. Bize bu noktada katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.