EMNİYETTE YENİ DÖNEM

EMNİYETTE YENİ DÖNEM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete ’de yayımlandı. Kararnameye göre Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanırken Elazığ Emniyet Müdürlüğüne ise Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Celal Sel atandı.

Bilindiği gibi Elazığ Eski Emniyet Müdürü merhum Nihat İşlek’in Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine alınmasının ardından Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten Doğan Cangül, 22 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Emniyet Müdürü olmuştu.

Görev yaptığı süre içerisinde adından söz ettirecek başarılı ve kalıcı herhangi bir hizmete imza atamayan, şehrin en önemli sorunu olan şehir içi trafikte oldukça yetersiz kalan, halkla temas etmede ve halkın içinde olma konusunda mesafeli olan Cangül’ün Emniyet Müdürlüğü emrine alınmış olması, Genel Müdürlük tarafından da başarısız bulunduğunun bir göstergesi olarak yorumlandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Celal Sel’e Hakimiyet Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.