Elazığspor, hakkını TFF'de arayacak!

Bugün manşetimize taşıdığımız 'Yok mu bu hakemlerden kurtuluş!' haberimizin ardından, Bordo-Beyazlı kulüp Sakaryaspor maçında skandal kararlara imza atan hakem Alpaslan Şen'i şikâyet etmeye hazırlanıyor

Elazığspor, hakkını TFF'de arayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Sezon başından bu yana yaşanan hakem hataları nedeniyle ciddi puanlar kaybeden Bordo-Beyazlı Yönetim Kurulu son Sakaryaspor maçının ardından harekete geçti. Bugünkü Hakimiyet Gazetesi spor manşetinde “Yok mu bu hakemlerden kurtuluş!” haberimizin ardından Başkan Selçuk Öztürk, Tuzlaspor ve Sakaryaspor Maçı görüntüleri ve fotoğraflarıyla birlikte 2 maçta da Elazığspor’un mağlup olmasında büyük rol oynayan Trabzon Bölgesi Hakemi Alpaslan Şen’i TFF’ye şikayet edecek.

Ligin ilk yarısı’nda Elazığ’da oynanan Tuzlaspor Maçı’nda Ömer Yıldız’ın net penaltısını es geçen ve haksız yere Kadir Taşoğlu’nu kırmızı kartla oyundan ihraç ederek Elazığspor’un mağlubiyetinde büyük rol oynayan Hakem Alpaslan Şen’in son olarak Salaryaspor maçında verdiği skandal kararlarla Bordo-Beyazlı camiayı derinden üzdü.

Sosyal medyada hakem Şen’e büyük tepki gösteren Bordo Beyazlı Taraftarlar, Trabzon bölgesi hakeminin bir daha Elazığspor maçlarında görevlendirilmemesini talep ettiler.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Başkan Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri her iki maçın görüntüleri ve fotoğraflarıyla TFF’nin kapısını çalacak. TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK yetkilileriyle görüşmesi beklenen Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün, kapsamlı bir rapor sunacağı öğrenildi.

Sezon başından bu yana yaşanan hakem faciaları hakkında da yetkilileri bildirmesi beklenen başkan Öztürk’ün, “hassasiyet talep edeceği” öğrenildi.