MAHALLE MUHTARININ DUYARLILIĞI TAKDİR TOPLADI

Elazığ'da Azine ve Rıfat Sis çiftinin oğlu Taha, bir süredir beynindeki tümörle mücadele ediyordu. Ailenin yaşadığı zorluğu sosyal medyadan paylaşarak insanların olaydan haberdar olmasına ve medyanın da konuyu haberlere taşımasına katkı sağlayan Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu, vatandaşlardan takdir topladı.

MAHALLE MUHTARININ DUYARLILIĞI TAKDİR TOPLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın Olgunlar Mahallesi İshak Sunguroğlu Caddesinde yaşayan Rıfat Sis (36) ve Azine Sis’in  (32), tek çocuğu olan 6 yaşındaki Taha Kemal Sis, beyninde çıkan tümör nedeniyle sol gözü görme özelliğini kaybetmişti. Ameliyat olmazsa hayati tehlikesi olan Taha Kemal Sis’in ailesi maddi imkânları olmadığı için yetkililerden yardım bekliyordu.

Ailenin yakınları durumu Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlunu iletti. Bunun üzerine Şahinoğlu, sosyal medyadan paylaşarak. Kamuoyunun bilgilenmesi sağladı. Sosyal medya paylaşımının ardından büyük bir ses getiren olayın ardından, Elazığ tek yürek oldu ve 6 yaşındaki Taha'nın tedavi olması için büyük bir destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da aile ile  telefonla konuşarak yardım edileceği sözünün ardından , mahalle muhtarının gösterdiği bu duyarlılık büyük bir takdir topladı.