Elazığspor'da Hoca Arayışları Sürüyor

Serhat Gülpınar'la yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına giren bordo-beyazlı yönetim işi sıkı tutuyor

Elazığspor'da Hoca Arayışları Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Furkan Doğan

Birevim Elazığspor’da teknik sorumlu Serhat Gülpınar’la yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları da devam ediyor. Spor Toto 1.Ligin bitimine 4 hafta telafisi imkânsız maçlar oynayacak Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da Teknik Sorumlu Serhat Gülpınar’la yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren bordo-beyazlı yönetim birçok isimle temasa geçti. Serhat Gülpınar ile yolların ayırmasının ardından Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un teknik direktörlüğü görevi için listede yer alan isim listesi oldukça kabarık.  Elazığspor’da 2-1'lik Osmanlıspor yenilgisi sonrası genç teknik adamın görevden alınmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre özellikle tecrübeli bir ismi göreve getirmek isteyen başkan Öztürk’ün; aralarından Yılmaz Vural gibi önemli teknik direktörlere de teklif yaptığı ancak bu tekliflerden olumlu cevap alamadığı öğrenildi. Listesinde Erkan Sözeri, Hakan Kutlu, Uğur Tütüneker, Metin Diyadin gibi önemli teknik adamlar bulunan Elazığspor’da bu isimler arasında en güçlü aday Uğur Tütüneker.

Uğur Tütüneker kimdir?

1963 yılında Bursa'da dünyaya gelen Uğur Tütüneker 1970’li yılların başında ailesiyle birlikte Almanya’ya göç etti. Bayern Münih’in altyapısında futbol hayatına başlayan Tütüneker 1986’da o dönemde Galatasaray’ın teknik sorumlusu olan Jupp Derwall’in isteği üzerine 19 kez de A Milli formayı giydi. 1996’da Galatasaray’da jübilesini yapan Tütüneker, her ne kadar ticarete atıldıysa da futboldan kopamadı. PTT 1. Lig’in tecrübeli ismi Tütüneker, sırasıyla Yimpaş Yozgat, Sarıyer, Siirt Jetpa, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor, Kasımpaşa, Orduspor, Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor ve son olarak Osmanlıspor’u çalışrmış. 2012-2013 sezonunda Torku Konyaspor'da görev yapan Tütüneker, takımını play-off'tan Süper Lig'e çıkarmıştı.

Mustafa Aksu ismi de değerlendiriliyor

Öte yandan Elazığspor yönetim kurulundan sportif direktör Mustafa Aksu’yla teknik direktör olarak devam edilme fikrinin de gündeme geldiği öğrenilirken, bu fikrin de değerlendirilebileceği tahmin ediliyor. Elazığspor’da yeni teknik direktör ismi belli olana kadar, bu süreçte takımın başında sportif direktör Mustafa Aksu görev yapacak. Spor Toto 1. Ligde son viraja girilirken, 31. haftada Pazar günü İstanbul’da İstanbulspor’la karşılaşacak olan B.Elazığspor, zorlu karşılaşmaya yeni teknik direktörüyle çıkması bekleniyor