Elazığspor'da hedef 4'te 4!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazğspor, TFF 1. Lig'in 5. Haftası'nda bugün Balıkesirspor Baltok ile karşı karşıya gelecek

Elazığspor'da hedef 4'te 4!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 5. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, bugün Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek. Maçın son çalışmasını dün kendi tesislerinde yapan temsilcimiz, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Elazığspor’da bu müsabaka öncesi eksik ya da cezalı futbolcu bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Transfer yasağını kaldıran ve son gün kadrosuna önemli katkılar yapan Balıkesirspor Baltok da, Elazığ’a puan ya da puanlar için gelecek.

7. RANDEVU

Elazığspor, geçmişte ilk kez 2010-2011 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldiği Balıkesirspor Baltok’la bugüne dek 3 sezonda 6 resmi müsabaka oynadı. Bugün saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak 7. randevu öncesi oynanan 6 müsabakada Elazığspor’un 3 galibiyeti bulunurken, 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Balıkesirspor 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Atılan gollerde de Elazığspor’un 12-9’luk üstünlüğü söz konusu.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin bugünkü maça; Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Erman, Onur, Bjarnason, Alpaslan, Tatos, Tom, Jeffrey Sarpong ve Mertan onbiriyle çıkması bekleniyor. Bugün saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Elazığspor – Balıkesirspor Baltok maçını Muğla Bölgesi A Klasman Hakemi Murat Özcan yönetecek. Müsabaka Bein Sports HD Max 2’den canlı yayınla izleyiciye ulaştırılacak.