Elazığspor 4. tura yükseldi!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Sancaktepe Belediyespor'a konuk olan Elazığspor, uzatmalara giden maçta istediği skoru aldı ve bir üst tura yükseldi

Elazığspor 4. tura yükseldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda deplasmanda karşılaştığı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Sancaktepe Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı. Dün saat 15.00’te Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanan ve Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Ramazan Keleş’in düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ahmet Sabri, Serkan Kurtuluş, Sezgin, Ali Fırat, Emre, Murat Kayalı, Kadir, Eren Çinkılınç, Berk, Ahmet Aras ve Maranhao onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gittiler.

2. yarıya etkili başlayan temsilcimiz 50. Dakikada Kadir Bekmezci’nin golü ile öne geçmeyi başardı.

58. dakikada Gökhan Lekesiz’in golü ile 1-1’i yakalayan ev sahibi ekip, 71. dakikada Hamza Küçükköylü’nün golü ile öne geçti. Bordo-Beyazlı ekibimiz yenik duruma düştükten sonra Teknik Direktör Mehmet Altıparmak 80’de Murat Kayalı’nın yerine Mertan Caner Öztürk’ü oyuna aldı.

87. dakikada sahneye çıkan Mertan skoru 2-2’ye taşıdı ve maçın uzatmalara gitmesini sağladı.

Uzatma bölümüne de etkili başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz 97. dakikada Serkan Kurtuluş’un golüyle bir kez daha üstün duruma geçmeyi başardı. 120. dakikada sahneye çıkan genç Elazığlı Eren Çinkılınç farkı 2’ye çıkardı ve müsabaka 4-2 Elazığspor’un üstünlüğü ile son buldu.

Bu skorun ardından Bordo-Beyazlı ekibimiz, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur’a yükselirken, Sancaktepe Belediyespor kupaya veda etti.