Elazığ Ülkü Spor Kulübü kuruldu

Elazığ Ülkü Ocakları tarafından, Ülkü Spor Kulübü kuruldu ve başkanlığa Serhat Gülnaroğlu getirildi

Elazığ Ülkü Spor Kulübü kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin talimatı üzerine Elazığ Ülkü Ocakları tarafından Ülkü Spor Kulübü kuruldu.  Kulüp Başkanlığı’nı Serhat Gülnaroğlu’nun yapacağı Ülkü Spor Kulübü; Atletizm, Masa Tenisi, Yüzme, Okçuluk, Tekvando ve Boks branşlarında ilk etapta faaliyet gösterecek.

ÇİÇEK: “İLK ETAPTA BİREYSEL SPORLAR”

Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, genel merkezin talimatıyla spor kulübü kurduklarını belirterek, “Kulüp başkanlığımıza Serhat Gülnaroğlu hocamız görevlendirilmiştir. Amacımız zinde, güçlü, çalışkan ve geleceğe dair umutları olan vatanını, milletini seven gençleri yetiştirmektir. Elazığ Ülkü Spor Kulübü’nün ilk hedefi bireysel spor dallarında faaliyet gösterip öncelikle ilimiz Elazığ'da, daha sonra ülkemiz milli takımlarında mücadele ederek milli ve manevi duygulara sahip gençler yetiştirebilmektir. Kulübümüz bünyesinde ilk etapta bireysel sporlarda; atletizm, masa tenisi, yüzme, okçuluk, tekvando, kick boks ve boks branşlarında faaliyet göstereceğiz.  Kulübümüz bünyesinde aktif olmak isteyenler ocağımıza gelerek bizlerle iletişim kurabilirler. 11 - 19 Ocak’ta Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Kick Boks Milli Takım Antrenörümüz Serkan Ispartalıoğlu eşliğinde kulübümüzü temsil edecek sporcularımıza başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

GÜLNAROĞLU: “ELAZIĞ’IN YENİ MARKA DEĞERİ ÜLKÜSPOR”

Kulüp Başkanı Serhat Gülnaroğlu ise, “Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek ve çok değerli hocam Serkan Ispartalıoğlu'nun öncülüğünde Elazığ Ülkü Spor Kulübü’nü kurmuş bulunuyoruz. Dünyanın en büyük gençlik hareketi olan ülkü ocaklarının da artık spor faaliyetleri içerisinde bulunması kaçınılmaz bir durumdur. İlk olarak ocak ayı içerisinde sayın başkanımızın da belirttiği gibi iddialı bir şekilde Elazığ Ülküspor olarak ilimizi temsil edeceğiz. İlimizin yeni marka değeri Elazığ Ülküspor’un tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.