ELAZIĞ TSO BAŞKANI ASİLHAN ARSLAN' IN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Asilhan Arslan' ın kutlama mesajı şöyle:

ELAZIĞ TSO BAŞKANI ASİLHAN ARSLAN' IN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa Kemal Atatürk’ ün çocuklarımıza armağan ettiği ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ nı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir kez daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Küçücük yüreklerine büyük Türkiye sevdasını daha küçük yaşlardan itibaren işlemeye başlayan çocuklarımız, bilinçli birer Türk evladı olarak yetişme, ailelerine, devletine ve milletine hayırlı birer fert olma yolunda yürümeye devam ediyorlar.

Her yıl Nisan ayının son haftası boyunca kutlamalarına devam edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına ülkemiz dışında, çeşitli dünya ülkelerinden de katılım olması, Türkiye Cumhuriyetinin dünya devletleri nezdinde de ne kadar saygın bir yere sahip olduğunun bir göstergesidir.

Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlarken, hafta boyunca devam edecek olan kutlamaların çocuklarımızın gönüllerince geçmesini,  her birinin ailelerine, ülkemize ve milletimize hayırlı birer fert olarak yetişmeleri temennisiyle iyi bayramlar diliyorum.