ELAZIĞ İÇİN UMUTLUYUZ 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,Elazığ'ın gelişmesi ve yatırım alması için yurt dışı gezilerine başladı.Bu kapsam da Başkan Şerifoğulları, Hollandanın Den Haag (Lahey) kentinde Türk iş adamlarıyla bir araya geldi.                   

ELAZIĞ İÇİN UMUTLUYUZ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir haftalık çalışma ziyareti kapsamında gittiği Hollanda'da Türk iş adamlarıyla buluştu.

Elazığ’a yatırımcı çekmek için önemli toplantılar yapan Başkan Şerifoğulları,Elazığ’a yatırım yapacak iş adamları için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan ve beraberindeki heyetin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Şerifoğulları, yatırım yapmak isteyen iş adamlarına destek olacaklarını vurguladı.

 

İLK YURT DIŞI ZİYARETİMİZİ YAPTIK

Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,’’Elazığ’ın dinamiklerini ayağa kaldırarak şehrin kalkınması için tüm gücümüzle çalışacağız. Dünyanın neresinde bir Elazığlı varsa memleketleri için yatırım yapmaya ikna etme gayreti içerisinde olacağız. Elazığ bizim. İlk ziyaretimizi yurt dışına yaptık. Hem ülke içinde hem de yurt dışında önemli ziyaretler yaparak Elazığımızı dünyaya tanıtacağız.’’dedi.

 

YATIRIMCILARA BÜTÜN İMKANLARI SUNACAĞIZ

Elazığ’a yatırım gelmesi bütün dinamiklerin harekete geçmesi gerektiğini ifade eden Başkan Şerifoğulları,’’Elazığ Belediye Başkanı olarak yurt dışında bulunan iş adamlarımız ile  görüştük.Elazığımızı anlattık.Yatırım yapılması için bütün imkanları sunacağımızı ifade ettik.Olumlu bir ziyaret  gerçekleştirdik.İlerleyen zamanlarda inşallah güzel şeylerin olacağına inanıyoruz.’’diye ifade etti.

 

ELAZIĞ ÖNEMLİ BİR YATIRIM ŞEHRİ

Elazığ'ın kalkınması noktasında tüm yatırımcılara destek olmaya hazır olduklarını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, "Sahip olduğu potansiyellerle önemli bir yatırım şehri olan Elazığın, memleketini seven iş adamlarının yapacağı yatırımlarla hem ekonomik açıdan hem de istihdam noktasında çok daha iyi bir noktaya ulaşacağına inanıyorum" dedi.

 

ELAZIĞ, EKONOMİK ANLAMDA ÖNEMLİ BİR NOKTAYA ULAŞACAK

Türk iş adamlarına hitap eden Başkan Şerifoğulları konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Elazığımız sahip olduğu potansiyellerle hem bölgenin hem de Türkiye'nin en önemli yatırım merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gerek coğrafi konumu gerekse ulaşım ve alt yapısı bakımından tam bir yatırım şehri pozisyonundaki Elazığımız inşallah önümüzdeki süreçte hızla gelişerek, büyüyerek ekonomik anlamda çok önemli bir noktaya ulaşacak. Coğrafi olarak üç tarafı göllerle çevrilmiş, Türkiye'nin tek yarımada olan şehriyiz. Alabalık üretiminde Türkiye birincisiyiz, dünyaca ünlü mermerimiz var, yeraltı madenlerimiz var, kayısı ve üzümümüz var.’’dedi.

 

YATIRIMCILARA İHTİYACIMIZ VAR

Başkan Şerifoğulları,’’Elazığ zengin bir şehir, bu zenginlikleri pazarlamak için sizin gibi yatırımcılara ihtiyacımız var. Elazığımızın ekonomik açıdan istenilen noktaya gelebilmesi için birlikte hareket etmek çok önemli. El ele vererek şehrimizin kalkınmasına birlikte öncülük etmeliyiz. Biz Elazığ'da siyasilerle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, üniversitemizle, Oda’larımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Biz yerel yöneticiler sizlerin önünü açacağız sizler de yatırım yapacaksınız.’’diye ifade etti.

 

AZİZ ŞEHRİN KALKINMASINA HEP BİRLİKTE ÖNCÜLÜK EDELİM

Yapılacak yatırımlar ile istihdam noktasında katkı sağlanacağını ifade eden Başkan Şerifoğulları:’’ Böylelikle memleketinize hem ekonomik açıdan hem de istihdam noktasında katkı sağlamış olacaksınız. Şu an bu salonda bulunan herkesin eminim ki Elazığ'da akrabaları dostları vardır. Sizin şehrimize yapacağınız yatırımlar hem sizin adınızın yaşatılmasına vesile olacak hem de şehrimizin kalkınmasına katkı sunacak. Elazığ bizim. Elazığ hepimizin. Aziz şehrin kalkınmasına hep birlikte öncülük edelim. İnşallah burada yapacağımız görüşmeler neticesinde kısa sürede şehrimize çok önemli yatırımlar gelecektir. Ben buna yürekten inanıyor, toplantıya katılımlarından ötürü tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum."dedi.