Erol: 'Elazığ'da daha heyecanlı maçlar yaşayacağız'

Elazığ İl Özel İdare – Urla Belediyesi maçını protokol tribününden takip eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maçın ardından Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu

Erol: 'Elazığ'da daha heyecanlı maçlar yaşayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig Play-Off Yarı Final 2. maçında Urla Belediyesi’ni 90-50 gibi net bir skorla mağlup eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, seride durumu 2-0 yaparak büyük bir avantajın sahibi oldu. Zorlu müsabakayı protokol tribününde Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yla birlikte takip eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol maç sonu duygularını Hakimiyet Gazetesi’ne aktardı.

Bu mutluluğu yaşamanın Elazığ adına büyük mutluluk olduğunu kaydeden Erol, “Ben bu kulübün İl Özel İdare Genel Sekreterine, yönetimine, antrenörüne, sporcusuna, seyircilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada Elazığlılar’ın aileleriyle gelip spor müsabakasındaki mutluluğu yaşamaları Elazığlılar için bir ayrıcalık. İnşallah bunu daha da yaygınlaştıralım, basketbol takımımız süper lige çıksın. Büyük takımları burada ağırlarız. Daha keyifli, daha heyecanlı maçlar yaşayacağız Elazığ’da ifadelerini kullandı.