Elazığ hakemleri sezonu açtı

İlimiz bölgesi hakemleri, 2017-2018 Sezonu'nun açılışını önceki akşam Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yaptı

Elazığ hakemleri sezonu açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Bölgesi Hakemleri 2017-2018 Sezonu’nun açılışını görkemli bir şekilde yaptı. Elazığ Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen sezon açılışı programına İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Göl, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Atakan Aksu, Elazığ Bölgesi Hakemleri ve basın mensupları katıldılar.

“YENİ SEZON CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Yeni sezonun startını Elazığ Atatürk Stadyumu’nda verdiklerini kaydeden İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Göl, “İdmanlara 2-3 ay önce başladık. Bugün sembolik olarak bir açılış yaptık. İlk toplantımızı yapacağız ve haftaya sezona başlayacağız. Sezonumuzun tüm camiaya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Basın olarak sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

“2 AYDIR ANTRENMANLARA DEVAM EDİYORUZ”

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Atakan Aksu ise, “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin açılışına hepiniz hoşgeldiniz. Elazığ hakemleri olarak bu sezon 65 kişi görev alacak. Biz hakemler olarak 2 aydır antrenmanlara devam ediyoruz. Tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra yeni sezon açılışı münasebetiyle pasta kesimi gerçekleştirildi ve hatıra fotoğrafı çekinildi.