ELAZIĞ'DA BİR USTA

ELAZIĞ'DA BİR USTA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizin birçok değeri ve özel insanları var. Bunların birçoğu reklam ve kendini öne çıkarmak gibi bir dertleri olmadığı için çok bilinmezler belki. Zira onların yaptıkları işe saygıları ve öz güvenleri vardır.

Birilerinin kendileri için söyleyeceği birkaç janjanlı ve övücü cümleye ihtiyaçları yoktur. Zaten çok da hazzetmezler bu isimler böylesi şaklabanlıklardan.

Övülme ve küçük bir icraatını deve gibi yapıp alkış bekleyenlerin tersine onlar eserleri ve ortaya koyduklarıyla gurur duyarlar sadece.

Faysal Tokmak. Ulusal düzeyde usta bir yönetmen. Ülkemizin birçok ünlü sanatçısına klip çeken ve izleyince profesyonelliğini her saniye gördüğümüz mükemmel bir usta.

Sanatçı klipleri yanında tematik belgeseller ve özel tanıtım çekimleri… Bunların hepsinde en güzeli ve değme ünlü yönetmenlere nal toplatacak bir değer olan Faysal Tokmak, bu kadar yetenek ve başarı grafiğinin tersine tam anlamıyla tevazuda toprak olan bir yürek…

Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Yönetmeni yanında birçok klipte imzası bulunan başarılı Yönetmen Faysal Tokmak’ın ünlü sanatçı Yudum’un  “Gör Evlat” adlı şarkısı için çektiği klibi hala izlemediyseniz “hemen” derim.

Biz, Faysal Tokmak kardeşimizle gurur duyduk. Rabbim bu başarılarını artırsın diye de duamızı uladık temennilerimize…