Elazığ Belediye Konservatuarı Türk Müziği Korosu Konsere Hazırlanıyor

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Müziği Korosu tarafından Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konserin hazırlıkları devam ediyor.

Elazığ Belediye Konservatuarı Türk Müziği Korosu Konsere Hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Müziği Korosu,5 Eylül Perşembe  günü saat 19.30 da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullar'nın  himayelerinde  tüm halka özel bir konser sunacak.

Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Müziği Korosu Şefi Naci Sönmez yaptığı açıklamada''Gecede ,Öğretmen Ömer Boydak''anılacak. Hatıralarda Ömer Boydak anlatılacak. Anadolu Kadınının Şiirini yazan oğlu Prof.Dr.Melih Boydak bulunacak.Yalnızca Bayanlar Korosu'nun ''Anadolu Kadını''isimli bir eserle Harput Müziğimiz Koromuz şarkısı icra edilecek.Gecemiz mini bir korodan ibaret ve 45 dakika sürecektir''dedi.

Sönmez''Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları; kültüre, ve Harput müziğimize, ayrıca tiyatro bölümümüzün kurulmasına büyük bir önem ve destek vermekte. Bizlerde bir kültür ve musiki adamı olarak bütün gücümüzle başkanımızın yanında olacağımıza söz verdik''diyerek sözlerine şöyle devam etti;''Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır''diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde;ömrünü vatan,millet,bayrak sevgisi ile dolu nesiller yetiştirmeye adayan öğretmen Ömer Boydak'ın aziz hatırasına düzenlenen ''Köy ve Öğretmen Ömer Boydak''programını onurlandırmanızı diliyorum'' diye ifade etti.