ELAZIĞ'A YAKIŞAN BİR YARIŞ OLUYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı açıklamada, 'Elazığ, Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde yarışıyor. Zillet ittifakı şer ittifakıdır. Zillet ittifakı sırtını PKK'ya ve FETÖ'ye dayamıştır.'' dedi.

ELAZIĞ'A YAKIŞAN BİR YARIŞ OLUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/MHP Elazığ İl Başkanlığı hizmet binası Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın katılımı ile hizmete açıldı.

Çarşı Mahallesi eski ETSO binasında açılışı yapılan MHP Elazığ İl Başkanlığı hizmet binasının açılışına MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın ile çok sayıda MHP Milletvekilinin yanı sıra çeşitli illerden gelen Belediye başkan adayları ile ülkü ocakları başkanları da katıldı.

Açılış sonrası MHP İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın, MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver ile MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Bilal Çoban katıldı.

 

“CUMHUR İTTİFAKI TAAHHÜDÜNE SAHİP BİR ŞEKİLDE SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ”

Konferansta konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Türk Milleti ve Türk Devletinin bekası için Cumhur ittifakı taahhüdüne sahip bir şekilde seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda Genel merkez yöneticilerinin bilgileri kapsamında Elazığ Belediyesini yaklaşık 25 yıl sonra geri almak ilçe ve beldelerde ise daha önce benzerine rastlanmamış başarı elde etmek adına çeşitli çalışmalar yaptık ve bu tür çalışmaları da yapmaya devam edeceğiz “ dedi.

ELAZIĞ, CUMHUR İTTİFAKINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE YARIŞIYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konferansta yaptığı konuşmada, “Zillet ittifakı şer ittifakıdır. Zillet ittifakı sırtını PKK’ya ve FETÖ’ye dayamıştır. Cumhur ittifakı bundan dolayı desteklenmiştir. Göreceksiniz bu ittifak başarılı olacaktır. Elazığ Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde yarışıyor.” diye konuştu.

 

ÇOK ACI ÇEKMEMİZE RAĞMEN DİMDİK AYAKTAYIZ

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin 50 yıllık bir siyasi hareket olduğuna dikkat çekerek, tarihin her döneminde birçok acıya rağmen MHP teşkilatlarının açık kaldığını söyledi.

Semih Yalçın, “Bizim 50 yıl önceki düşüncelerimizle şimdiki düşüncelerimiz hiç değişmedi, aynen devam ediyor. Bu büyük bir dava partisi olmamızdan kaynaklanıyor” dedi.

 

50 İLDE AK PARTİ İLE İTTİFAK YAPTIK

Yalçın, “Biz büyük bir dava partisiyiz. Gördüğünüz gibi MHP giderek daha da güçleniyor. MHP liderinin fikirlerinde asla sapma yoktur. 15 Temmuz de Sayın Bahçeli ülkenin bekası noktasında en aktif rol oynadı. Bu Cumhur ittifakı ile daha da iyi olacaktır. Biz Cumhur ittifakı ile her gün yeni bir menzil kat ediyoruz. İttifak yasal olmamasına rağmen bir akit yaparak 50 ilde Ak Parti ile ittifak yaptık. Bu ittifak ve yarış Zillet ittifakına karşıdır. Zillet ittifakı şer ittifakıdır. Zillet ittifakı sırtını PKK’ya ve FETÖ’ye dayamıştır. Cumhur ittifakı bundan dolayı desteklenmiştir. Göreceksiniz  ittifak başarılı olacaktır. Elazığ Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde yarışıyor” diye konuştu.