Düğüm bu hafta çözülebilir

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk düğümü bu haftasonu çözülebilir

Düğüm bu hafta çözülebilir

TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk ihtimalleri masada. TPAO Batman Petrolspor 54 puanla grupta zirvede, temsilcimiz Elazığspor 52 puanla, Karşıyaka ise 51 puanla takipte. Grubun 29. Haftası’nda TPAO Batman Petrolspor haftasonu evinde play-off mücadelesi veren Pazarspor ile, Çimentaş Elazığspor evinde küme düşmesi kesinleşen Sapanca Gençlikspor ile Karşıyaka ise yine evinde kümede kalma mücadelesi veren Hacettepe 1945 ile karşılaşacak.

PUANLAR EŞİTLENİRSE NE OLUR?
Haftasonu Batman Petrolspor evinde Pazarspor’u yenerse şampiyonluk yolunda büyük bir adım atacak. Maçın berabere bitmesi halinde ve temsilcimizin Sapanca Gençlikspor’u yenmesi halinde puanlar eşitlenecek. (55)
Puan eşitliği durumunda her iki takımın ikili averajları eşit olduğu için genel averaja bakılacak ve bu durumda Batman Petrolspor’un +13 avantajı söz konusu. Batman ekibinin kaybetmesi, bizimde kazanmamız durumunda ise 1 puan öne geçeceğiz ve şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağız. 51 puanla grup 3.’sü olan Karşıyaka ise hem temsilcimiz Elazığspor’a, hem de TPAO Batman Petrolspor’a karşı ikili averajda geride. İzmir ekibi düşük bir ihtimal de olsa şampiyonluk yarışının halen içinde.