Devreye mutlu girek Gakgom!

Elazığspor'un, 17. ve ilk yarı son hafta maçındaki rakibi GMG Kastamonuspor olacak

Devreye mutlu girek Gakgom!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 17. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, GMG Kastamonuspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Eyüpspor karşısında sahadan mağlup ayrılan ve yeniden kendini ateş hattında bulan Bordo-Beyazlı ekibimiz, evinde Kastamonu temsilcisini yenerek devreye moralli girmenin hesaplarını yapıyor. Zorlu maçın son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yapacak olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

3 CEZALI

Temsilcimizde GMG Kastamonuspor maçı öncesinde 3 ismin eksikliği bulunuyor. Sağ bek Murathan Özen, orta saha Murat Ceylan ve forvet Ömer Yıldız, Eyüpspor karşısında aldıkları sarı kartlarla cezalı duruma düştüler. Bu 3 futbolcu GMG Kastamonuspor karşısında sahada olamayacak.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizde Teknik Direktör Levent Eriş’in sahaya; Ahmet, Hebat, Onur, Yiğitcan, Ahmet Burak, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Fırat Sefa, Cengizhan, Selim Enes ve Serdar Özbayraktar’ı sürmesi bekleniyor. 15 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan ve Rize Bölgesi Klasman Hakemi Sinan Dereci’nin düdük çalacağı zorlu 90 dakika Kanal 23 ile Kanal Fırat’tan canlı olarak ekranlara getirilecek.