Belediyespor, lidere konuk!

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle sezon başında koyduğu hedeflere yeniden yaklaşan Elazığ Belediyespor, ilk yarının son hafta maçında lider Kocaelispor'la deplasmanda karşılaşacak

Belediyespor, lidere konuk!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 17. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, deplasmanda Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek. Son haftalarda aldığı puanlarla ateş hattından bir hayli uzaklaşan ve play-off hattıyla arasındaki puan farkını 7’ye indiren Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Kocaeli deplasmanına da puan ya da puanlar için gitti.  Sportif Direktör Alaattin Tutaş yönetiminde zorlu maçın son çalışmasını bu kentte gerçekleştirecek olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde Cenk Cengiz kart cezası nedeniyle Kocaeli deplasmanına götürülmedi.

DÜDÜK GÖKHAN ÖZBULUT’TA

Temsilcimiz Elazığ Belediyespor’un deplasmanda lider Kocaelispor’la oynayacağı 17. hafta müsabakasını Samsun Bölgesi’nden Klasman Hakemi Gökhan Özbulut yönetecek. Özbulut’un yardımcılıklarını Gümüşhane Bölgesi’nden Bülent Korkmaz ile Tokat Bölgesi’nden Sedat Uçar yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Samsun Bölgesi’nden Berkay Yavuz görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin sahaya; Ogün, Ferhat, Burak Keskin, Burak Kavlak, Hayrettin, Arif, Tuncay, Mazlum, Metehan, Semih ve Gökhan onbiriyle çıkması bekleniyor. 15 Aralık Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan maça Kocaeli Stadı ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 17 puanla 11. sırada bulunurken, rakip Kocaelispor ise 34 puanla lider durumda.