'DEMİŞTİK' DEMİYORUZ

'DEMİŞTİK' DEMİYORUZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde bürokrasinin iş yapmadığı gibi türlü icraat ve dedikodularla yıprandığını ve siyasilerin bunu görmesi gerektiğini bugün olduğu gibi defalarca gündeme getirdik. Anlaşılan o ki birileri, Hakimiyet’in dile getirdikleri gerçekleri yine birilerinin yaptığı gibi tehdit ve şantaj aracı olarak yapılıyor diye anladı.

Bizi anlayacak tek merci olan siyaset kurumu meğer bizi hep yanlış anlamış. Kendilerinin dağıtıp viran eyledikleri perdeyi çoğunlukla bizim düzeltmeye çalışma samimiyetimiz ve duyarlılığımız bile demek yanlış anlaşılmış.

Bizim usulünce ve nezaket diliyle yaptığımız uyarılar meğer “acaba hangi işi kovalıyor” diye algılanmış.

Ama göründü ki ve bizim dostça uyarılarımızın mesajı yanlış anlaşılmış olmalı ki artık mızrak çuvala sığmıyor.

Ne adına yapılırsa yapılsın ya da yazılırsa yazılsın ortada iddialar var. Şehir adına çok önemli olmasa da keyfilik, şahsi çıkar ve beklenti ile kamu kaynaklarının sorumsuz harcanması örneği var.

Görevde kalma uğruna milletin sırtından olmadık yalakalık ve şirinlik yapılan bir tablo var. Sizi de içine alan bir sarmal var.

Konuşulanlar karşısında üç maymunu oynama taktiği belki size süre kazandırabilir.  Ama gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi de bir karakteri olduğunu unutmamanız lazım.

Hala başınızı kuma gömüp “birkaç gün konuşulur unutulur” diyecek misiniz? Ve hala “bizim bunlarla ne alakamız var?” ayaklarına mı yatıp kendinizi bu ayıplı tavırlardan beri mi tutacaksınız?

Bizce bir mahsuru yok. Geçmişteki tüm dostça uyarılarımız rağmen ukalalık edip, “demiştik” demiyoruz. Zira biz işimize bakarız, teferruatla uğraşmayız.