Demirtaş: Doğukent'te Değişim Zamanı

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Doğukent Mahallesi Muhtar Adayı Zülküf Demirtaş, mahalle sakinleriyle buluştu.

Demirtaş: Doğukent'te Değişim Zamanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın en büyük mahallelerinden biri olan Doğukent Mahallesi’nde de seçim çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Muhtar Adayı Zülküf Demirtaş, düzenlen programda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Doğukent Mahallesi Muhtar Adayı Zülküf Demirtaş, programla ilgili değerlendirmesinde: “Bugün mahalle sakinlerimizle, seçmenimizle bir araya geldik. Doğukent Elazığ’ımızın en büyük, en önemli mahallelerinden birisidir. Burada yaşayan insanımız hizmetlerin en güzelini hak etmektedir. Bizler de mahalle sakinlerimizin sesi olmak, buraya hak ettiği hizmetleri ve değeri kazandırmak adına bir yola çıktık. İnanıyorum ki bu seçimde mahallemiz bir değişim yaşayacak. Bu değişim için bizler uzun bir süredir ekibimizle birlikte hazırlanıyoruz. İşi bilen, hizmet aşkıyla dolu bir ekibimiz var. Artık Doğukent’te bir değişim için zaman gelmiştir” şeklinde konuştu.

Demirtaş: Doğukent'te Değişim Zamanı