ASTAV DÜNYA' NIN EN BÜYÜK FİNANSAL TEKNOLOJİLER FESTİVALİ'NE DAVET EDİLDİ

Erol KARA/Merkezi Elazığ 'da bulunan Türkiye'nin önde gelen yazılım firmalarından ASTAV,  Türkiye'yi temsil etmek üzere 11-15 Kasım'da Singapur'da düzenlenecek olan Dünyanın en büyük ve en etkili Finansal Teknolojiler (FinTech) Festivali'ne davet edildi.

ASTAV DÜNYA' NIN EN BÜYÜK FİNANSAL TEKNOLOJİLER FESTİVALİ'NE DAVET EDİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen ve katılım sayısıyla Dünya’nın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali ünvanını alan TEKNOFEST’te yerini alan ASTAV Yazılım ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle artırılmış gerçeklik projesi GoArt’ı tüm ziyaretçilerine anlatarak ve tanıtarak adından oldukça söz ettirdi.

 

ASTAV YAZILIM TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Yönetim Kurulu Başkanlığını Elazığlı iş adamı Avukat Burak Soylu’nun yaptığı Har Holding bünyesinde bulunan, merkezi Elazığ’da bulunan, yerli sermayeli bir bilgi teknolojileri yazılım şirketi olan ve kurulduğu günden bu yana sektördeki başarısını sürdürerek,  yeni teknolojiler ile kendini yenileyen  ASTAV Yazılım’ın yanı sıra Finans ve bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren öncü ve yenilikçi Türk firmaları Türkiye’yi temsil etmek üzere; 11-15 Kasım’da Singapur’da düzenlenecek olan Dünyanın en büyük ve en etkili Finansal Teknolojiler (FinTech) Festivali’ne davet edildi.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ve Sistem Global’in danışmanlığını yaptığı Türk Teknoloji Pavilyonu’nda; ASTAV Yazılım ve ülkemizden 11 firma yer alıyor.

60.000 FİNANSAL TEKNOLOJİ

Singapur FinTech Festivali, Güneydoğu Asya ve Pasifik bölgesine açılmak isteyen firmalar için önemli fırsatlar sunuyor. Bu yıl festivale 135 ülkeden 500’e yakın kurumun ve 60.000 finansal teknoloji profesyonelinin katılması bekleniyor.

SİNGAPUR TİCARET VE ENDÜSTRİ BAKANI KATILACAK

Festivalin ilk günü akşamında ASTAV Yazılım’ın yanı sıra Türk Teknoloji Pavilyonu’na dahil olan firmalarımızın diğer ülke firmalarıyla eşleştirilmesi ve bağlantı kurmalarını kolaylaştırmak amacıyla bir çalışma toplantısı organize ediyor. Toplantıya Türk yetkililerin yanı sıra Singapur Ticaret ve Endüstri Bakanı’nın da katılması bekleniyor.

İŞ BİRLİKLERİ OLUŞTURMA İMKANINA SAHİP OLACAK

Türkiye’de günden güne teknolojik alanda ilerleyişini sürdüren ASTAV Yazılım; katılacağı bu önemli festival kapsamında Singapur ekosistemindeki teknoloji ve inovasyon merkezlerine ziyaretlerde bulunarak firmalarla birebir iletişime geçme ve iş birlikleri oluşturma imkanına da sahip olacak.