'Davayı kaybetmemiz hukuk skandalı olur'

Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, gündeme ilişkin olarak haftalık düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu

'Davayı kaybetmemiz hukuk skandalı olur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç haftalık basın toplantısında değerlendirmeler yaptı. Elazığspor’un takın kaptanlarından Mehmet Yiğit ile birlikte kameralar karşısına geçen Gülaç; Yapılması planlanan genel kurul, Hamidou Traore dosyasındaki son gelişmeler, takımın son durumu ve maddi konularda yaşanan problemlere değindi.

Akın Çorap Giresunspor deplasmanında alınan bir puanının önemine vurgu yapan Gülaç, maçın hakemi Arda Kardeşler’in kararlarını genelde ev sahibi ekipten yana kullandığını söyledi.

Haftasonu oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına kazanmak için çıkacaklarını dile getiren Av. Cengiz Gülaç, taraftarlardan bu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Protokol tribününde yaşanan aksaklıkların devam ettiğini ifade eden Elazığspor Basın Sözcüsü Gülaç, “50 koltuğu olan yere 150 kişi girmeye çalışıyor. 1.5 yıldır bu soruna çare bulamıyoruz. Biz bu hatayı düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Hiç hoş bir görüntü değil bu” ifadelerini kullandı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın girişimlerine rağmen kulübün maddi problemlerinin devam ettiğini kaydeden Gülaç, “Burada herkesin elinden geleni yapması lazım. Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın destekleri de bir yere kadar. Vali beye destek beklediğimizi iletmek istiyorum” dedi.

Mevcut yönetimin kilitlendiğini ve karar alamadıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, genel kurulun şart olduğunu kaydetti.

Sezon başı Elazığspor ile olan sözleşmesini feshedip, Karabükspor ile sözleşme imzalayan Hamidou Traore ile ilgili sürecin hukuki düzeyde devam ettiğini dile getiren Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, sosyal medyada yayınlanan belgelerin gerçeği yansıtmadığını ve taraftarların bu kişilere itibar etmemelerini istedi. Bu davada baştan sona haklı olduklarını söyleyen Gülaç, “Bu davayı kaybetmemiz hukuk skandalı olur” dedi.