DAHA NE OLSUN..

DAHA NE OLSUN..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dostumun farkı görmem gerektiği konusundaki ısrarlı tavsiyesi üzerine birkaç arkadaşla birlikle Kültürpark’ta Dünya Mutfağında kahvaltı yaptık.

Eski Belediye Başkanlarından Süleyman Selmanoğlu’nun alanı belediyeye tahsis ettirip temelini attığı, Mücahit Yanılmaz’ın kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete sunduğu şehrin en gözde ve nezih yaşam merkezi Kültürpark, hem yeşil alanları, hem yürüyüş ve koşu yolları hem sportif alanları hem de oyun parkları yanında sosyal tesisleri ile de göz dolduruyor.

Her kesime hitap eden kafeleri, lokantaları, büfeleri, gençlik merkezleri ile hizmet sektörüne yeni bir anlayış ve kalite getiren Kültürpark, son yıllarda hem kahvaltı hem de öğün yemeklerinde tercih edilen mekânlar arasına girmeyi başarmış.

Kar ve kazanç gailesinden uzak, halka kaliteli ve ucuz hizmeti birinci derecede misyon gören tesisler ve burada verilen hizmetler her türlü takdirin üzerinde.

Hijyen ve kaliteden ödün vermeyen bir anlayış, alanlarında uzman aşçı ve ustalar, saygılı ve işinin ehli garsonlar ve elbette en cazip ve hesaplı fiyatlar.

Gönül huzuru ile misafirlerinizi ağırlayacağınız, öğün öncesi başta içli köfte ve sırın gibi yöresel lezzetleri de tadabileceğiniz Kültür parktan, hem cüzdanınız hem de mideniz mutlu olarak ayrılacak. Bundan ala daha ne olabilir ki…

Yine gençlerin bir çay için abartılı ücretler ödediği mekânlara nazaran daha ekonomik olan, gençlik merkezinde sohbetin tadına bizler de vardık ve bize bu mekânları ısrarla tavsiye eden dostumuza teşekkür ettik.

Bu müesseseyi depremde halkın hizmetine ücretsiz açan ve her türlü ikramı ücretsiz sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Kültürpark’taki hizmet ve ücret politikası konusundaki hassasiyetine teşekkür ediyor ve bizler de tüm okurlarımıza bu mekânı tavsiye ediyoruz.