YIKIP GEÇTİNİZ!

YIKIP GEÇTİNİZ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak depremi sonrası başlayan yıkımların kendisi sorun olduğu gibi yıkımdan geriye kalan manzaralar da insanın içini sızlatıyor.

Hani anladık. Masraftan kaçarak yıkımlarda su sıkmadınız. İki günde yapılacak yıkım işlemini sırf daha çok hurda demir çıkarma adına haftalarca uzattınız. Bu çalışma sebebiyle onlarca cadde ve sokağı günlerce kapatarak trafiği allak bullak ettiniz. Vatandaşlardan gelen tepkilere aldırmayarak “Ben para verdim bu ihaleyi aldım. İstediğim şekilde yıkım yaparım” pervasızlığını gösterdiniz.

Bunların hepsini sineye çektik, yaz aylarımızı ve güzelim sonbahar mevsimini toz bulutları ve kanserojen özellik taşıyan beton tozları arasında geçirdik.

Bunlara tamam da, yahu yıkım esnasında ortak kullanım alanları ile kamu ve şahıs mallarına verdiğiniz zararı bari onarsaydınız ya da kırdığınız  döktüğünüz yerlerin ücretini verseydiniz.

İstasyon Caddesindeki yıkımlar esnasında zarar gören üst geçit korkuluklarının halini görmeyen hemşerilerimiz kalmamıştır. Kırıp dökülmeyi geçti o alanda yürüyen insanların can güvenliğini de tehlikeye sokan görüntüler uzun süreden beri devam ediyor.

Korkuluklarla birlikte asfalt yollara ve kaldırımlara verilen zarar  ayrıca  yıkımlar da yaya ve araç güvenliğini tehdit ediyor. Yağışlarla birlikte bu görüntülerin yerini çamurlara bıraktığını da birkaç gün önce gördük.

Yıkımların bıraktığı enkazlara alıştırdınız  bizi belki ama bari ortak kullanım alanlarımıza verdiğiniz tahribatları onarın ve düzeltin. Bunu yapın en azından.