Çetin: 'Stadın tamamlanması ödeneğe bağlı'

Elazığ Atatürk Stadyumu'na alternatif olarak Doğukent'te yapımı devam eden Butik stadın yüklenici firma sorumlusu Vahap Çetin, açıklamalarda bulundu

Çetin: 'Stadın tamamlanması ödeneğe bağlı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Profesyonel takımlarımızın iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan Doğukent Stadı’nda çim serimine büyük bir hızla devam ediliyor. Stadın tamamlanması sürecine ilişkin olarak açıklamalar yapan yüklenici firma sorumlusu Vahap Çetin, “Bize verilen süreden öndeyiz. Ödenekte sıkıntı yaşanmazsa zamanında tamamlayacağız” dedi.

“ÖDENEKTE SIKINTI ÇIKMAZSA…”

Doğukent stadında çim seriminin bir hafta sonra tamamlanacağını ifade eden yüklenici firma sorumlusu Vahap Çetin, “Bir hafta sonra çim saha bitiyor. Tribünlerin biraz daha zamana ihtiyacı var. Sahanın tam anlamıyla ne zaman biteceği ödenek durumuna bağlı. Biz, bize verilen süreden ilerideyiz. Süre yönünden herhangi bir sıkıntı yok. Sürede sıkıntı yok, ödenekte var. Çelik işinde bayağı artış oldu. Sulama teşkilatını yaptık. Burada artezyen vurduk. Bunlar keşfin dışındaydı. Ondan dolayı maliyet artıyor. Ödenekte sıkıntı çıkmadığı sürece biz teslimatı yaparız, bir sıkıntı yok” diye konuştu.