ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Erol KARA/26.Dönem Elazığ Milletvekili  ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği yapan  Ejder Açıkkapı,Ak Parti Genel Merkezi tarafından önemli bir göreve getirildi.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Güneydoğu İller Koordinatörlüğü görevine getirilen 26.Dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı,ilk açıklamalarını Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ne yaptı.

TEŞKİLATIMIZ İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Konu ile ilgili Elazığ Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Ejder Açıkkapı,’’Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Güneydoğu bölgesin de yaşayan insanların daha iyi hizmet alabileceği bir ortamı oluşturmak için teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarıma gayret edeceğiz.” dedi.

AK DAVA 16 YILLIK BİR DAVA DEĞİLDİR

Açıkkapı,”Ak dava 16 yıllık bir dava değil. Bu coğrafya da atalarımızın kurduğu ve geleceğe hep birlikte taşıyabileceğimiz önemli bir davadır. Yani bunu 16 yılı ile sınırlamak doğru değildir. Binlerce yıllık bir davanın bugün temsilcileri olarak liderimizle birlikte geleceğe yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

RABBİM İNŞALLAH BİZİ MAHCUP ETMEZ

Açıkkapı,”Rabbim inşallah bizi mahcup etmez. Ak dava bugüne kadar Türkiye’ye yapmış olduğu hizmetleri bundan sonrada yapmaya devam edecek. Buna yönelik bizlerde çalışmalarımızı  sürdüreceğiz inşallah. Bu görev resmi bir görev olarak bize tevdi edildi. Görev olsa da olmasa da bizim Ak Parti’den kopmamız mümkün değil.’’diye konuştu.

BİZ BİR DAVAYA İNANDIK

Ejder Açıkkapı,’’Biz bir davaya inandık ve davanın liderinin peşinde her zaman çalışmaya koşturmaya devam edeceğiz. Ak dava 16 yıllık bir dava değil. Bu coğrafyada atalarımızın kurduğu ve geleceğe hep birlikte taşıyabileceğimiz önemli bir davadır.” dedi.

TÜRKİYE ARTIK DÜNYADA SÖZ SAHİBİ

İdlib'de insanlık dramının sona erdiğine dikkat çeken Açıkkapı,”Cumhurbaşkanımız Tarihe  kara bir leke olarak geçecek ve milyonlarca insanı belki de yerinden edecek, yeni bir göç dalgası oluşturacak on binlerce insanın ölümüne sebep olacak bu  durumu gayretleriyle bertaraf etti. İdlip de insanlar Türkiye’ye ve Sayın Erdoğan’a yoğun bir sevgi duyuyorlar.Sayın Cumhurbaşkanımız liderliği ve  vizyonu ile Türkiye’nin Dünya ülkeleri içinde artık söz sahibi bir ülke olduğunu göstermiştir. Böyle bir lidere sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.” dedi.