Butik stad S.O.S veriyor!

Yeni sezonda Elazığspor ve Elazığ Belediyespor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Doğukent Stadı'nda tehlike arz eden durumlar bulunuyor

Butik stad S.O.S veriyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig temsilcimiz Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibimiz Elazığ Belediyespor’un yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı Doğukent Butik Stadı görüntüsüyle S.O.S. veriyor. Hakimiyet Gazetesi objektiflerine yansıyan fotoğraflar tedirgin edecek cinsten. Stadyumun sol giriş kapısında bulunan ve muhtemelen deprem sonrası oluştuğu tahmin edilen derin yarık korkuya neden olurken, sezonun başlamasıyla dolacak tribünlerde tehlike seviyesini üst seviyeye çıkaracak cinsten.

ÇİMLER SARARDI!

Yaşanan su problemi nedeniyle stad zeminin bazı bölümlerinin de sarardığı görüldü. Yetkililer durumu yaşanan su kesintilerine bağlarken, stadyum zemini de iyiden iyi etkisini hissettiren yaz sıcaklarında SOS veren başka bir husus.

ELEKTRİK KÖŞKÜ – TURNİKELER!

Yaklaşan yeni sezon öncesi stadın en büyük problemlerinden biri de hemen yanı başında kurulan konteyner kenti aydınlatması için kurulan elektrik köşkü. Takım otobüslerinin stada giriş yapacakları yol güzergahında bulunan köşk, otobüslere manevra alanı bırakmıyor. Yüklenici firma tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne halen daha devri gerçekleşmeyen butik stadda taraftarların girişinin sağlanacağı kapılara turnikeler de halen yerleştirilmedi.

Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerince sezon başında denetime girecek olan butik stada bu haliyle olur verilir mi? Muamma…