BÜROKRAT KIYIMI

AK PARTİ HİZMET, VEKİLLER  BÜROKRAT ATAMA DERDİNDE

BÜROKRAT KIYIMI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurulduğu günden beri her alanda hizmeti önceleyen ve birçok projeyi hayata geçiren Ak Parti’ye karşın, şehirle ilgili proje üretemeyen milletvekillerinin tek yaptıkları şey kendilerine yakın buldukları isimleri bürokrat olarak atamaları oluyor.

Bugüne kadar Elazığ’da sağlıktan eğitime, ulaşımdan şehircilik hizmetlerine birçok projeyi hayata geçiren Ak Parti’nin atadığı bürokratlar konusunda büyük bir şanssızlık yaşadığı da biliniyor.

 

BAŞARILI BÜROKRATLAR İSTENMİYOR

Elazığ’da bugüne kadar başarılarıyla adından söz ettirmiş bürokratlardan siyasilerin çok da memnun olmadığını  ifade eden vatandaşlar, geçmişte Milli Eğitim İl Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atmış Nihat Büyükbaş’ı bile görevden alan zihniyetin bugün de devam ettiğine  dikkat çekiyorlar.

Görevde bulunduğu süre içerisinde ilimize iki fen lisesi kazandıran ve toplam kalite yönetimi ile öğrenci başarısına yoğunlaşan Nihat Büyükbaş önce görevden alınmış ardından da Ankara’da görevlendirilmişti. Nihat Büyükbaş’tan sonra gelen  İl Müdürleri  bu başarıyı yakalayamamıştı.

 

SEDAT ACAR CEZALANDIRILDI MI?

İlimizdeki son bürokrat kıyımı da bakanlıkların birleştirilmesi sonucu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinde yaşandı. İlimizi spor alanında ve tesisleşme konusunda önemli bir noktaya taşıyan, ikili ilişkileri ile Elazığspor 1. ligde olmasına rağmen stadyumu ışıklandırma projesini hayata geçiren, her ilçeye spor tesisleri kazandıran ve şehir halkının gönlünde taht kuran Sedat Acar, son kararla bakanlık uzmanı olarak atandı.

İlimizdeki başarılı çalışmaları göz önünde bulundurularak farklı bir kuruma ya da farklı bir şehire  il müdürü olarak atanması beklenen Acar’ın bulunduğu her görevde şehrimizin yüzünü ağartacağına da kesin gözü ile bakılıyor.

 

YİNE İŞ KURULUYOR

Şehirde son günlerde dillendirilen bir konu ise bir milletvekilinin kendine yakın olan bir ismi  İl Müdürü olarak düşündüğü iddia ediliyor. Önemli bir müdürlük olan ve şehrin hemen her bir ferdinin işinin düştüğü bu önemli müdürlük atamasına diğer milletvekillerinin nasıl bir tepki vereceği merak edilirken, dürüst bürokratların bu vesayetin altında daha ne kadar sabredeceği merak konusu oldu.