BİZİMKİLER DUYDU MU ACABA?

BİZİMKİLER DUYDU MU ACABA?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüs, Türkiye'de bugüne kadar 120’ye yakın can aldı. Durumun daha da kötüleşmemesi adına çağrılar yapılırken, birçok yardım kampanyası da başlatıldı.

Başlatılan kampanyalar büyük destek görürken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar'dan örnek bir davranış geldi. Gülpınar, TBMM'ye dilekçe vererek 3 maaşını devlete hibe etti. Maaşını devlete hibe eden Gülpınar'ın bu davranışı takdir topladı.

Gülpınar’ın bu örnek sayılabilecek duyarlı davranışını takdir ediyor ve kendisine teşekkür ediyoruz. Ve soruyoruz: Şanlıurfa’nın Ak Partili vekili Kasım Gülpınar’ın gösterdiği bu fedakârlığı ilimiz milletvekilleri de gösterir mi? Üç maaşı geçtik bir maaşlarını da olsa bu böylesine sıkıntılı günler yaşadığımız ve devletimizin canhıraş çalıştığı bir mücadeleye destek olarak bağışlarlar mı?

Kehanet göstermek istemeyiz ama 24 Ocakta yaşadığımız 6.8 şiddetindeki depremde bile hemşerilerine böylesine bir katkıyı sunmayan, bu tür talep ve önerileri görmezden gelip, deprem ve sonrasında yaşanan dramlarla ilgili elleri cebinde ve her gün bir kostümle bakanların yanında poz vermekten öte nasıl bir katkı sunamayan vekillerimizin, kendi maaşlarından bağışta bulunma gibi bir eylemi gerçekleştirme imkânını sıfır görüyoruz. Yani sonuç; koskoca bir zero…