Belediyespor, 'Tepecik' aşacak!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Pazar günü B. Tepecikspor'la 3 puan mücadelesi verecek

Belediyespor, 'Tepecik' aşacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 26. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlayacak. Zorlu maçın hazırlıklarına hafta boyunca kendi tesislerinde devam eden ve son çalışmasını bugün gerçekleştirecek olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Kırmızı – Lacivertlilerde kritik maç öncesinde Gökhan Aydaş, Tuncay Fındıkcı ve Ahmet Gökbayrak’ın eksiklikleri bulunuyor. Kart cezasını tamamlayan Can Morgül ile sakatlıktan dönen Oktay Pop, Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın şans vermesi halinde bu maçta sahada olacak.

HAKEM MANİSA BÖLGESİNDEN

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atama ve TFF Resmi Web Sitesi’nden yayınlanan karara göre Elazığ Belediyespor – Büyükçekmece Tepecikspor maçında Manisa Bölgesi Klasman Hakemi Şevket Teker düdük çalacak. Teker’in yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Kürşathan Akın ile Manisa Bölgesi’nden Gökhan Özkan üstlenecek. Müsabakada 4. hakem olarak ise İzmir Bölgesi’nden Bölgesel Lig Hakemi Berkay Erdemir görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin B. Tepecikspor karşısına; Ogün, Ferhat, Hayrettin, Burak Keskin, Burak Kavlak, Can, Arif, Mazlum (Nihat), Semih, Metehan ve Furkan Yiğit onbiriyle çıkması bekleniyor. TFF 3. Lig 2. Grup’un 26. haftasında 1 Mart Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak.