Periler, Adana Basketbol'a konuk

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek moral bulan Elazığ İl Özel İdare, yarın Adana Basketbol ile karşı karşıya gelecek

Periler, Adana Basketbol'a konuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve Elazığ depremi sonrası iç saha maçlarına Ankara’da çıkan B. Elazığ İl Özel İdare, 20. hafta maçında deplasmanda Adana Basketbol’la karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Ankara’da konuk ettiği Beşiktaş TRC İnşaat’ı 72-67 mağlup ederek moral bulan Elazığ’ın perileri, çıkışını Adana ekibi karşısında da devam ettirme hedefinde. Maçın son çalışmasını bugün maçın oynanacağı spor salonunda gerçekleştiren temsilcimiz, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

29 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak olan BB. Adana Basketbol – B. Elazığ İl Özel İdare maçına Atatürk Spor Salonu ev sahipliği yapacak. 24’er puanlı iki takımı karşı karşıya getirecek olan maç öncesi Bordo-Beyazlı ekibimiz 1 maç eksiği ile 10. BB. Adana Basketbol ise 11. sırada.

ALTYAPI 4. OLDU

Öte yandan B. Elazığ İl Özel İdare U16 takımı 6 takımın yarıştığı ve Malatya yapılan turnuvada 4. olarak Samsun’da yapılacak Anadolu Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Samsun’da gerçekleştirilecek olan organizasyon 25-29 Mart tarihlerinde olacak.