Belediyespor'a Adıyaman Darbesi!

Elaziz Belediyespor TFF 3. Lig'in 30. haftasında Pazar günü saat 15.00'te Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda Adıyaman 1954 Spor ile karşı karşıya geldi

Belediyespor'a Adıyaman Darbesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elaziz Belediyespor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Adıyaman 1954Spor’a 2-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından temsilcimiz, 38 puanda kaldı. Belediyespor önümüzdeki hafta evinde, Sultanbeyli Belediyespor’u ağırlayacak.

 TEKNİK PATRON TUTAŞ’IN İLK 11 TERCİHİ

Hakem Hasan Avcı’nın yönettiği maça temsilcimiz Engin Olgun, Yunus Can Bozkır, Enver Abdullah Filiz, Eren Can Özçelik, Burak Kavlak, Arif Şahin, Muhammet Can Öztürk, Mustafa Soytaş, Mazlum Öndil, Gökhan Aydaş ve Cenk Cengiz on biriyle başladı. MAÇA İSTEKLİ BAŞLADIK Karşılaşmaya son derece istekli başlayan Elaziz Belediyespor, maçın başında üst üste köşe vuruşları kullandı. Bu atışlardan netice alamayan temsilcimiz, ilk 10 dakikalık bölümde oyunu rakip sahaya yıktı. Bazı pozisyonlar bulan Belediye bunları gole çeviremedi.

İLK 45 DAKİKA 1-0 SONA ERDİ

Müsabakanın 12. dakikasında ev sahibi Adıyaman temsilcisi kalemizde tehlike yarattı. Sağ kanattan yapılan ortada savunma başarılı olarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Dakikalar 39’u gösterdiğinde Elaziz Belediyespor kalesinde beklemediği bir gol gördü. Adıyaman temsilcisi İsmail Bulut’un golüyle 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi.

88. DAKİKADA GARDIMIZ DÜŞTÜ

52.dakikada Elaziz Belediyespor golü kaçıran taraf oldu. Cenk Cengiz'in ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta top doksana giderken kaleci Lokman tehlikeyi yumruklarıyla uzaklaştırdı. Karşılaşmanın bitimine kısa bir süre kala, 88. dakikada ev sahibi farkı 2’ye çıkardı. İsmail Bulut kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Elaziz Belediyespor rakibine 2-0 mağlup oldu.

SIRADAKİ RAKİBİMİZ SULTANBEYLİ

Son haftaların formda ekibi Elaziz Belediyespor bu sonucun ardından 38 puanda kalırken Adıyaman 1954Spor 34 puana yükseldi. Temsilcimiz önümüzdeki hafta evinde Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç 14 Nisan Pazar günü saat 15.00'te Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha'da oynanacak.