BELEDİYE'DEN AR-GE BİRİMİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  bir ilke daha imza atarak, geçmişten bugüne Belediyede Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürü olarak görev yapan bürokratların birikimlerinden istifade etmek ve hizmete yansıtmak amacıyla AR-GE birimi oluşturdu.

BELEDİYE'DEN AR-GE BİRİMİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinin ardından görevi Mücahit Yanılmaz’dan devralan Başkan Şerifoğulları, kendi kadrosunu oluşturmak amacıyla yeni başkan yardımcısı ve çok sayıda müdür atamıştı.

Görevden aldığı başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin tecrübe ve birikimlerinden de faydalanarak şehre hizmet etmeyi planlayan Başkan Şerifoğulları, eski başkan yardımcısı ve birim müdürlerinden oluşturduğu AR-GE birimini, Destek Hizmetleri Müdürlüğü yerleşkesinde oluşturuldu.

Eski bürokratların oluşturduğu AR-GE Birimi,  teknik ve idari projeler yanında mevcut durum ve yapılabilecek yeni projeler hakkında da Belediye Başkanı Şerifoğulları’na aylık raporlar sunacak.

Ortak akıl ve tecrübe paylaşımına önem veren Başkan Şerifoğulları’nın oluşturduğu yeni AR-GE birimi kamuoyundan da takdir topladı.