BAŞKAN YANILMAZ, HAYVAN BORSASINI ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile hayvan kesim yerlerini ve Hayvan Borsasını ziyaret etti.

BAŞKAN YANILMAZ, HAYVAN BORSASINI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz kurban kesim yerlerini bizzat inceleyerek çalışmaları yerinde inceledi.

Daha sonra canlı hayvan pazarına bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yanılmaz’a, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ile görevli veteriner hekimler eşlik etti. İncelemeler yapılırken bir türlü fiyatta anlaşamayan vatandaşları gören Başkan Yanılmaz iki tarafında hakkını gözeterek orta yolu bulup hayvanın satışını gerçekleştirdi. İncelemelerin ardından bir konuşma yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Bugün bayram öncesi Belediye Başkanımız hayvan pazarımızı ziyaret etti. Elazığ Belediyesi olarak zaten bir aydır Başkanımın talimatları ile çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çok güzel çalışmalar yapıldı. Yollar yapıldı, asfaltlar döküldü, parklar yapıldı. Bayram öncesi bir eksiğimiz yok. Buraya gelen hayvanlar kontrol edilmeden sağlık raporuna bakılmadan zaten içeri alınmıyor. Gerçekten bugüne kadar hiçbir bayram da böyle bir hizmet görmedik. Bundan dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve ekibine çok teşekkür ederim. ”dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Yanılmaz ise; “Kurban bayramına sayılı günler kaldı. Bu vesileyle bugün kurban satış yerlerinin bütününde bir denetleme yaptık. Şu anda da Hayvan pazarındayız. Biz burada bu yıl özel bir çalışma yaptık. Yollarıyla, Park alanlarıyla, Satış alanlarının düzenlemesiyle çok modern bir duruma getirdik. Bu vesileyle Hayvan Organize Sanayi Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Elazığ Belediyesi olarak Elazığımız da Kurban Bayramını en güzel şekilde geçmesi,  satışların ve kesimlerin en iyi yerlerde yapılması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Dağıtacağımız poşetlerle yapacağımız temizlik çalışmaları ile kurban kesim noktalarına çektiğimiz sular ile oralardaki hazırlıklarla Elazığ Kurban Bayramına hazır inşallah. Ben bugünden milletimizin, hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum. Hacca gitmiş olanların sağlıkla sıhhatle ibadetlerini yapıp dönmelerini yüce Allah'tan temenni ediyorum.” dedi.

Daha sonra Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ tarfından Başkan Yanılmaz’a bir plaket taktim edildi.