Av. Burak Soylu'dan bir destek daha

Daha önce Bordo-Beyazlı kulübe maddi katkı sağlayan iş adamı Burak Soylu, Bandırmaspor maçının da deplasman giderlerini karşılayacağını taahhüt etti

Av. Burak Soylu'dan bir destek daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Birevim Elazığspor’un sezonun 2. yarısında karşılaşacağı Bandırmaspor müsabakasının deplasman giderlerini, Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu üstlendi.

İçerisinde bulunduğu maddi krizi aşmak için gerek ilimiz yöneticileri gerekse de işadamlarının tek yumruk olarak tekrardan ayağa kaldırmaya çalıştıkları Birevim Elazığspor’a bir destek de Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu’dan geldi.

Birevim Elazığspor’a her fırsatta destek olan ve geçmişte büyük sıkıntılar yaşanan elektrik kesintisinde yaptığı 50 Bin TL’lik nakit yardımının yanı sıra başlatılan forma kampanyasında da Bordo-Beyazlı kulübe katkı sunan Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu, bu kez de Elazığspor’un deplasman giderlerini karşılama taahhüdünde bulundu.

Buna göre sezonun 22. Haftasında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek olan Birevim Elazığspor’un deplasman giderleri, Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu tarafından karşılanacak.