AŞKTIR HİZMETE YANSIYAN

AŞKTIR HİZMETE YANSIYAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir şey değişti her şey değişti diye bir söz vardır ya sıkça dillendirilen. Bunun en güzel örnekleri, modeli ve yansıması Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğüne yapılan atama ile bir kez daha somutlaştı.

Ekmeği ekmekçiye vereceksin bir de fazla vereceksin. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ismi üzerinde gençlere ve spora hizmet eden bir müdürlük. Gençleri anlamak, onların ruh dünyasını ve beklentilerini çözmek öncelikle genç olmaktan geçer.

Gençleri anlamak için empati yapmak elbette önemlidir ama yeterli değildir. Onların dilinden ve gönlünden geçenleri bilmek ve anında harekete geçmek gerek.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Samet Eren, hem mütevaziliği hem de kısa sürede ortaya koyduğu performans ile hem göz doldurdu hem de son yıllarda ataması  yapılan il müdürleri arasındaki farkını ortaya koydu.

Samet Eren, sadece Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü görevi yapan isimlere değil son 16 yılda Ak Parti tarafından ataması yapılan birkaç istisna hariç tüm kurum il müdürlerinin de fevkinde bir başarı ortaya koydu. 

Eren’in gelişiyle biriken birçok sorun da sona erdi. Sürekli konuşan, mazeret üreten, imkânsızlık edebiyatı yapan, ödeneksizlikten yakınan, alternatifleri şehre değil il dışına yönelten, çözümden çok acziyet cümleleri kurmaktan bıkıp usanmayan yönetim anlayışı yerine, çözüme odaklanan, Erbakan hocanın deyimiyle tekeden süt çıkartıp 15 yılda çözülemeyen problemleri 15 günde çözen bir bürokrata ve onu atayan siyasi iradeye sadece şapka çıkartılır.

Hakimiyet olarak zaman zaman aksayan yönleri dile getirmemiz bizlerin art niyetli olduğunu göstermez. Tam tersi bu şehre güzel hizmetler gelsin ve halkımız daha mutlu ve huzurlu olsun diye tüm gayretimiz ve amacımızı ortaya koyar.  Yanlışın karşısında olduğumuz gibi başarının her zaman yanındayız.

Samet Müdürün başarısını alkışlarken atamasında rolü olan siyasiyi tebrik etmeyi de hiç gocunmadan fazilet biliriz.