NİHAYET…

Ak Parti'nin yakın bir zamanda başlayacak kongre süreci dolayısıyla teşkilatlarda gözle görülür bir hareketlenme de dikkatlerden kaçmıyor...

NİHAYET…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Başkanı Ramazan Gürgöze, yıllardan beri aynı tempoda ve aynı ciddiyetle hem parti toplantılarını hem de vatandaş görüşmelerini aksatmadan ve disiplinli bir şekilde yürütürken ve bugüne kadar il başkanı sıfatı ile girdiği tüm seçimlerdeki başarısının sırrı da burada yatarken,  bugüne kadar ne teşkilat toplantısı ne de sahada parti çalışması görülmeyen birimlerin toplantı resimleri paylaşmaları akıllara kongre sürecini getirdi.

Ak Parti, diğer partilerden farklı olarak bir seçimin tamamlanmasının hemen ardından yeni bir seçim olacakmış gibi toplantılarını düzenli olarak yapan, saha çalışmalarını genel merkeze aylık olarak sunan, genel merkezin koyduğu hedefe ulaşmak için her zaman sahada olan bir partidir.

Ak partinin seçmen sayısı itibari ile en zinde olması  gereken ana kademesi ise merkez ilçe başkanlığıdır. Tüm merkez mahalle teşkilatlarını çalıştıran, onları her dem zinde ve faal tutan dinamik bir yapı arz etmesi gerekirken Elazığ Merkez İlçe Başkanlığının böyle bir çalışmasını bugüne kadar göremedik.

Bu çalışmayı da geçtik sokağa çıktık ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanının adını sorguladık. 63 hemşerimize sorduk ve abartmıyoruz ve asla hilaf söylemiyoruz bir Allah’ın bir kulu bile Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanının ismini bilemedi.

Sıkı durun, bu satırları yazan olarak şu an benim bile aklıma gelmedi sayın başkanımızın adı. Sadece avukat olduğunu hatırladım.

Merkez ilçe başkanımız yıllarca durmuş durmuş ve bugünlerde “teşkilat toplantımızı yaptık” diye lütfetmiş ve bir paylaşımda bulunmuş.

Başkanımız merkez ilçenin önemini yeni de olsa kavramış. Geç de olsa yakaladığı bu çalışma temposundan dolayı başkanımızı tebrik ediyor, kolaylıklar diliyoruz.