ALİ ÖZCAN ADAY MI ?

Elazığ'da CHP'nin Belediye Başkan adayının Ali Özcan olacağı yönünde dedikodular gün geçtikçe artmaya başladı. Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, ''Ali Özcan arzu ederse adayımız olur ve bizlerde hizmet ederiz.'' dedi.

ALİ ÖZCAN ADAY MI ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/ 2011 Milletvekili seçimlerinde, Elazığ’dan Milletvekili  Adayı olan Ali Özcan, seçim sonucunda 42 bin oy alarak, CHP’ nin, son 40 yılda  Elazığ’dan almış olduğu oylar arasında, rekor kırmıştı.

 

2015 SEÇİMLERİNDE TBMM’DE YER ALDI

2011 yılında yapılan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Elazığ milletvekili adayı olan ve milletvekilliğini çok az bir oy farkı ile kaybeden Ali Özcan, 2015 seçimlerinde İstanbul CHP Milletvekili olarak TBMM’de yer aldı.

 

ELAZIĞ’IN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDI

Ali Özcan, TBMM çalışmalarında sürekli olarak Elazığ’ı gündeme taşımasıyla dikkat çekmiş ve Elazığ ile irtibatını hiç koparmamıştı.

Önümüzdeki yerel seçimlerde ise Elazığ Belediye Başkanlığı için Ali Özcan’ın CHP’den aday olacağı yönünde dedikodular ortaya atılmaya başladı.

 

PARTİMİZİN KAPISI HER ZAMAN AÇIK

2011 seçimlerinde Elazığlı vatandaşların büyük bir takdirini kazanan Özcan, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı belli olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Teşkilatı da Ali Özcan’ın yerel seçimlerde aday olacağı yönünde bir bilgilerinin olmadığını ifade etti.

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, konu ile ilgili Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, ’’Ali Özcan bizim için çok önemli bir isimdir. Aday olmak isterse her zaman kapımız açık.’’ diye ifade etti.

 

HENÜZ RESMİ BİR MÜRACAAT YOK

Kaplan, ’’Ali Özcan’ın CHP’den  Belediye Başkan adayı olacağı halkımız tarafından konuşuluyor.Vatandaşlarımız da partimize gelerek bu soruları soruyorlar. Bize henüz böyle bir müracaat yapılmadı. Ali Bey bizim için çok kıymetlidir.Eğer aday olursa il teşkilatı olarak her türlü hizmeti yapacağız.’’ diye konuştu.

 

ALİ ÖZCAN SEVİLEN BİR İNSAN

Zeki Kaplan, ’’Ali Özcan Elazığlılar tarafından saygı duyulan ve çok sevilen bir insan. Milletvekili adayı olduğu zaman her kesimden oy almış ve halkın gönlünde taht kurmuştu. Kendisi arzu ederse adayımız olur.Kendisinin her türlü düşüncesine saygı duyarız.İlerleyen zamanlarda belli olur.’’ dedi.

 

ADAY ADAYLIK SÜRECİ BAŞLADI

Kaplan, ’’Yerel seçim için Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci partimizde başladı.Şuan için müracaatlar yapılıyor.CHP olarak adayımızı belirlerken,her kesimden oy alan ve sevilen bir isim üzerinde yoğunlaşacağız.İnşallah partimiz yerel seçimlerde en iyi sonucu alacak.’’ dedi.