Aksaray Gençlik, Adana'da kazandı

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz, bugün Adana Akkapı Teknik Anadolu Lisesi'ne konuk olacak

Aksaray Gençlik, Adana'da kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Elazığ Voleybol, 5. Hafta maçında Adana Akkapı Teknik Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. Daha önce çıktığı 2 maçı da kaybeden temsilcimiz, sezonun ilk galibiyetini almak için gittiği Adana’dan 3-2’lik zaferle ayrıldı.

21 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’de başlayan ve Yüreğir Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı maça etkili başlayan ev sahibi takım ilk seti 25-16 aldı. İkinci sette dişe diş geçen oyunun ardından temsilcimiz bu seti 29-27 aldı ve durum 1-1 oldu. Üçüncü seti rahat geçen Elazığ Aksaray Gençlik, 25-17’lik skorla durumu 2-1 yaptı. Dördüncü sette Adana ekibi farklı bir oyunla seti 25-10 alarak durumu 2-2’ye getirdi. Tay-Break setinde hata yapmayan takımımız seti 15-9, maçı da 3-2 almayı başardı. Ligdeki ilk galibiyetini alan sarı-siyahlı ekibimiz gelecek hafta evinde Seyhan Belediye’yle karşı karşıya gelecek.