Ağcabay: 'Seri yakalamak istiyoruz'

Elazığ İl Özel İdarespor Kulüp Menajeri Halit Ziya Ağcabay, Yalova VIP karşında galibiyet hedeflediklerini söyledi

Ağcabay: 'Seri yakalamak istiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Yalova VIP maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden temsilcimizde Kulüp Menajer Halit Ziya Ağcabay gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon play-off oynama başarısı yakaladıklarını dile getiren Elazığ İl Özel İdarespor Kulüp Menajeri Halit Ziya Ağcabay, “Bu sezon hedefimiz daha yukarılara tırmanmak. Gelen – giden oyuncularımız oldu. Uyum sorunu yaşamıyoruz desek yalan olur. Basketbol Türkiye’de çok sevilen bir spor biliyorsunuz. Bu heyecanı Elazığ’a taşımak bizleri çok mutlu ediyor. Sayın Genel Sekreterimiz ve başkanımıza teşekkür ediyoruz bir tribün daha yaptık ve salon kapasitemiz 1.200 civarına çıktı. Amacımız Yalova VIP maçını kazanarak üst sıralara tırmanmak ve iddialı olduğumuzu diğer takımlara hissettirmek” şeklinde konuştu.

Takımda sakat ya da cezalı sporcu olmadığını kaydeden Ağcabay, “Herkes son derece moralli. Geçen hafta aldığımız galibiyet büyük bir özgüven oluşturdu. İlk hafta seyircimizi üzmüştük ama inşallah bu hafta kazanarak bunu bir seriye bağlamak istiyoruz. Maçlarımız ücretsiz ve taraftarlarımızdan takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.