Periler taraftar desteği istiyor!

Elazığ İl Özel İdaresporlu basketbolcular Nazlı Güngör ile Gülnur Sandallıoğlu, Yalova VIP karşısında alacakları galibiyetle taraftarlarının gönlünü almayı hedefliyorlar

Periler taraftar desteği istiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

TKBL 3. Hafta maçında Yalova VIP Gençlik ile karşılaşacak olan Elazığ İl Özel İdarespor’da sporcular Nazlı Güngör ile Gülnur Sandallıoğlu antrenman sonrası açıklamalarda bulundular.

Yalova VIP maçını hedef maçlarından biri olarak gördüklerini ifade eden genç sporcu Nazlı Güngör, “Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağımızdan eminim. Takım kenetlenmiş durumda. Bayraklı Bld. karşısında 25 sayı geriden gelip kazanmayı bildik. Gücümüzü herkese gösterdiğimize inanıyoruz. Yalova karşısında da galibiyet hedefindeyiz ve herkesi cumartesi günü maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Evlerinde ilk galibiyetlerini almak istediklerini dile getiren Elazığ İl Özel İdarespor’un tecrübeli oyuncusu Gülnur Sandallıoğlu, “Maça hazırız. Arkadaşlarımızla maça son derece iyi hazırlanıyoruz. Çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlk maçımızda şanssız bir yenilgi aldık. Seyircimizin gönlünü almak için ekstra çalışıyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Elazığ çok güzel bir şehir. Adapte olmakta zorlanmadık. Günümüzün çoğu antrenmanlarla geçiyor. Güzel bir yere geldiğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.