AĞAR FARKI

AĞAR FARKI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Milletvekillerinin Elazığspor’un deplasman giderlerini karşılama ritüelleri devam ediyor. Bodrum maçı öncesi Tolga Ağar da hem deplasman giderlerini hem de prim olarak Bodrum’da iki günlük tatil sözü verdi.

Tolga Ağar’ın deplasman giderlerini karşılama giderleri kadar futbolculara ve teknik heyete prim sözü olarak vaat ettiği iki günlük tatilin cazibesi ile takımın bu maçtan galip döneceğine dair güçlü bir beklenti oluşmuş durumda.

Futbolcuların tatil hayali inşallah futbola  yansır ve kulübün yüzü Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın düzenlediği ve kamuoyunda büyük takdir toplamakla birlikte önemli oranda bağışın da toplandığı forma kampanyasından sonra daha çok güler diye bekliyoruz.

Milletvekili Tolga Ağar, deplasman giderlerini karşılamakla birlikte çok önemli ve dikkate değer bir de teklifte bulunarak Elazığspor’un önünü açacağına inanıyoruz.

Ağar; “Takım her hafta bir iş adamının karşılamasıyla gitsin. Sponsor olsunlar, ağırlasınlar” teklifiyle Elazığspor’a yeni bir kapı  daha açmış durumda.  Şehrin iş adamları ve firmaların da bu konuda istekli olacağını ve bunu seve seve yapacaklarına da inanıyoruz.

Desteği ve teklifi için Sayın Ağar’a teşekkür ediyoruz.