MUHTEŞEM BAŞKAN'A SEVGİ SELİ

MUHTEŞEM BAŞKAN'A SEVGİ SELİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın efsane ve bilinen namıyla Muhteşem Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ameliyat geçirdi. Böbreklerinde oluşan taşlar nedeniyle  Hayat Hastanesinde Uzman Dr. Erduran Gür tarafından yapılan başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşan Selmanoğlu,  hem kaldığı hastanede hem de evinde yoğun bir ziyaretçi trafiğinin olması hizmette ve insanlıkta vefayı gündeme getirdi.

Şehre 10 yıl hizmet eden ve herkesle samimi dostluklar kurmasıyla gönüllerde taht kuran  Başkan Süleyman Selmanoğlu’na başta Ak Partili milletvekilleri, belediye başkanı, il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları yanında çok sayıda Elazığlının ziyaretleri dikkatlerden kaçmadı.

Siz bu şehirde 10 yıl belediye başkanlığı yapacaksınız ve bu şehirde ikamet etmeye devam edeceksiniz, herhangi bir hastalığınızda ise tüm şehir sizlere geçmiş olsun demek için kuyruğa girecek.

Bu her kişiye ve her başkana nasip olmayacak bir duygu olsa gerek. Bizler de Hakimiyet Gazetesi olarak başkanımız Süleyman Selmanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Rabbim kendisine şifalar ihsan eylesin. Kendisini en yakın zamanda da gazetemize bir kahve içmeye beklediğimizi ve davetimizi de  tüm kamuoyuna  yapıyoruz. Başkanımıza ev sahipliği yapmak bize onur verir.