Erol KARA

SEVİLLA HARİTASI YUNANIN SURATINDA PATLADI 

Erol KARA

Lozan da 64 devleti vermiş bir ülkeyiz.  

Kayıp ettiklerimizin  farkına yeni varıp haklarımızı savunmaya kalkınca şimdi bizi yalnızlaştırmaya çalışıyorlar. 

Evet yanlış duymadığınız Lozan da 64 Devleti bir kerede verdik. Ayasofya müzeye çevrilip o kirli eller üzerimizden çekilince Lozan tamamlanmış oldu. 

Özetle Abdulhamit gitti bu ülke parça parça oldu. 6 asırlık devlet 6 ayda yıkıldı. 

Yunanistan’ı 400 yıl, Sırbistan’ı 539 yıl, Bulgaristan’ı 542 yıl idare eden Osmanlı,   masada bu saydığımız ülkeleri resmen kayıp etti. Yani anlayacağınız Yunanistan 400 yıl Osmanlı imparatorluğu tarafından idare edilen daha sonra masada kayıp edilen bir ülke.  

Aslında Türkiye son on yıl öncesine kadar elden çıkmıştı.  Son on yıldır bağımsız bir ülke olarak Avrupa ya kafa tutmaya başladı. Kafa tutmaya başlayınca etrafımız sarılmaya başlandı. 

Evet; 15 Temmuzda istediğini alamayan katil ABD piyonları olan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır’ı devreye sokarak bölgede Türkiye’yi zor duruma düşürmeye başladı. 

Üzerine gelen bütün tehditleri bertaraf eden Türkiye, Libya Mutabakatını imzalayıp Doğu Akdeniz de haklarımızı  aramaya kalkınca bu defa Yunanistan saldırmaya başladı. 

Yunanistan 2004 yılında bir İtalyan akademisyene çizdirdiği  SEVİLLA haritası üzerinden Ege’de Türkiye’yi mahkum etmeye çalışırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Biz bu haritayı yırtıp atarız” sözleri ile karşılık verdi. 

Katil ABD, SEVİLLA haritasının hukuki dayanağı yoktur açıklaması ile Erdoğan’ın tezlerine destek vermiş oldu ve o saçma harita Yunanistan’ın suratında patladı. 

Osmanlı Arşivleri açılıp bakılsın bizlerden öyle intikamlar alındı ki, yazılırsa kitaplar bile ağlar. 1908 de darbe yapıldıktan sonra hürriyet gelecek denildi.  Abdulhamit’e 2 meşrutiyeti kabul ettirildi  2 ay sonra tek kurşun atmadan Girit, Kıbrıs, Bosna, Bulgaristan ve Rumeli’yi kayıp ettik. 

Devleti tutuyordu Abdülhamit.   

Şimdi aynısını Cumhurbaşkanımıza yapıyorlar. Türkiye’den istediklerini alamayanlar terör örgütleri ile işbirliği yapıp başaramayınca da diktatör diyorlar. 24 milyon metrekare kare toprağımız vardı Abdülhamit gitti  11 milyon kare toprak kayıp ettik  

Ezcümle : BU AZİZ MİLLETE BİLMEYEREK VAKİT KAYIP ETTİRMEYE ÇALIŞAN İÇİMİZDE Kİ HAİNLER OSMANLI ARŞİVİNE BAKARSA EMİNİM HAKLI OLDUĞUMUZU MÜTEMADİYEN ANLAYACAKTIR.  

ŞU HUSUS UNUTULMAMALI Kİ, HAKLARIMIZI ARAMAYA KALKAN CUMHURBAŞKANIMIZA “S….. GİT” DİYEN ŞEREFSİZ HAYVANLARA İNAT BU AZİZ MİLLET BİRBİRİNE DAHA ÇOK KENETLENECEKTİR. 

Selam Dua ve bilgi ile kalın. 

 

Yazarın Diğer Yazıları