Erol KARA

ŞERAFETTİN YILDIRIM'IN İMTİHANI BAŞLADI

Erol KARA

Elazığ da Ak Partiyi 2023 genel seçimlerine hazırlayacak il başkanı Şerafettin Yıldırım olarak belirlendi. Milletvekilleri ve Belediye Başkanının oluru ile göreve getirilen Şerafettin Yıldırım partinin kuruluşundan bugüne çeşitli görevler alıp Haksızlıklar karşısında susmayan, bir siyasetçi olarak biliniyor.  

 

Ankara’ya çağrılan üç değerli isimden biri olan Şerafettin Yıldırım, belki yaşının, hizmetinin ve tecrübesinden dolayı bu göreve layık görüldü.  Lakin, geriye kalan iki ismin de genç ve kıvrak zekalarını ve hizmetlerini kimse inkar etmemeli.  

 

Şerafettin Yıldırım’ın işi zor.   

 

Elbette de ki şehrin sorunlarını tamir etmede Yıldırım yeterli olmayacak ama, iktidar partisinin bu şehirde bir kan değişimi şarttı. Bu arada sıkıntılı günleri omuzlayan eski il başkanı Ramazan Gürgöze’ ye de bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.  

 

Evet bu aziz şehir, siyaseti cinayete dönüştürmeyen özü, sözü, evveli, ahiri bir olan; söz verdiğinde sözünde duran politikacıların özlemini çekiyor.  

 

Bakınız ; Siyasetle hakikat her zaman birbiri ile örtüşmez.  

 

Lakin, “söz verdiğinizde tutun.  Haksızlıklar karşısında susmayın, zalimlere kapı aralamayın, ahiretinizi kaybederek kazandınız dünya sırtınızda cehenneminize taşıdığınız odun olacaktır.” der büyük Allah. 

 

Onun için siyasetçilerin işi çok zor.  

 

Siyasetçi şekeri ve tansiyonu yükselince bir tarafa çekilip uzunca dinlenmeli. Ağzından çıkanın tarihe not olarak düştüğünü bilmeli, bilmiyorsa milletin ona sandıkta haddini bildireceğini öğrenmeli. 

 

Bakınız ;  Şerafettin Yıldırım, atanır atanmaz, ”ünlü bir inşaatın şirketinin  muhasebecisi o şirketi daha çok zengin edecek” diye yaftalamaya başladılar.   

 

Halbuki o ünlü inşaat şirketinin Şerafettin Yıldırım ‘ın desteğine ihtiyacı mı var?    

 

Hayır…   

 

Şehirde yalan dedikikodu alıp başını giderken,  

 

Hakk’ın hatırı halkın hatırından her zaman âlidir!  Sözünden hareket ederek şehrin insanı da elini vicdanını koyarak konuşmalı.   

Şu çevremizdeki biat toplayan ve dereyi görmeden paçayı sıvayıp, ihale dağıtmaya kalkan, kaşığı belinde dolaşan aşağılık din ve siyaset bezirgânlarından yakamızı kurtaramaz isek vallahi halimiz yaman.   

Şehrin ürettiği tek şey şu an dedikodu.  

 

Görmeden dinlemeden aktarılan her yanlış kelime hanemize günah olarak yazılırken, reel politika böyleymiş diyerek yapılan dedikoduları meşru görmek Allah’ın bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmesine sebep olacaktır. 

 

Evet, Sayın Şerafettin Yıldırım’a tekasür süresini okumasını öneririm. Orda “Allah sizi bu hizmetlere vesile kıldı” diyor. Doğru sayın Yıldırım,” Allah  size bu hizmetleri vesile kıldı.”  

Sizde etrafınızda kaşığı belinde dolaşanları, ihale takip edip haksız kazanç sağlayanları, söylemleri ve hareketler ile partinize zarar verenleri ajandanızdan çıkarıp bir tarafa atmanız gerekir. Hakk’ın hatırı halkın hatırından her zaman âlidir sözünü sürekli hatırlamanız gerekir. 

Özellikle eski Avukat arkadaşlarınızdan birinin sözleriyle şehre yön vermeye kalkmayın. 

Unutmayın ki, mazlum İslam coğrafyasının lideri Recep Tayip Erdoğan’ın yol arkadaşı ve kader arkadaşısınız. Yapacağınız her hareket, edeceğiniz her kelime, işleyeceğiniz her iyilik ve kötülük hem partiyi hem de Sayın Cumhurbaşkanını etkileyecek.  

İşiniz zor, lakin Allah herkese böyle bir hizmet makamı nasip etmez.  

 

Gönül adamı olmak hizmet bekleyen bu aziz şehre nefer olmak ve akıllarda bir Şerafettin Yıldırım bırakmak istiyorsanız lütfen kırıcı değil birleştirici ve adil olun.  

 

Çünkü bu şehir iktidar partisinin temsilcisinden hizmet bekliyor. Kayıp olan 2002 ruhunu siz geri getirin. Kibir ve enaniyetten uzak bir Ak Partiyi şahlandırın. Haksızlıklar karşısında susmayın, zalimlere kapı aralamayın ki, arayan değil aranan siyasetçi olasınız. 

 

Allah Sayın Yıldırım’ı yeni hizmetlere vesile kılsın. Yeni yeni başarılara imza atmayı nasip etsin. 

 

Selam Dua ve bilgi ile kalın. 

Yazarın Diğer Yazıları