Batuhan Kemal AYDIN

Genç Kardeşim, Korkma Düşün!

Batuhan Kemal AYDIN

Düşünmekten daha büyük bir haysiyetinin olmadığını düşün. Masonluk, Yahudilik, Hristiyanlık, Deistlik, Kozmopolitiklik ve daha niceleri, Türk ve İslam bütünlüğünü çürütmeye memur gizli ve maskeli tesirler eliyle, senin için yalancı tarih kitapları düzülmüş, zehirleyici telkin iklimleri kurulmuş kök kurutucu algılar hazırlanmıştır, ve senin gayet mazur olarak bunlara inanman kapılman ve bağlanman sağlanmıştır. Düşün!

O karanlık gecede alçakların milletine kurşun sıktığı saatlerde, yüreğindeki iman ve vatan aşkıyla camiye koşarak, Müslümanları vatan savunması için meydanlara çağırmak gayesi ile Sela okumak isteyen İmamı darp eden zihniyeti düşün!

Daha birkaç gün önce ülkemiz için önemli bir tarih olan, 19 Mayıs’ta yayınlanan kutlama mesajlarında Osmanlının son halifesi o zaferin ana kahramanlarından biri olan Sultan Vahdeddin’e övgü ile bahsedenlere ağıza alınmayacak sözler söyleyen o cahilleri düşün!

Bir zihniyet düşün genç kardeşim, düşün ki milletin gözüne baka baka yalan söylüyor. Fakat bu milletin, gerektiğinde uğrunda canını vermekten bir an tereddüt dahi etmeyeceği en önemli değerine bir an tahammül edemiyor.

Ve sen kardeşim bu zihniyete sessiz kalıyor, onların senin algılarını kirletmesine ötekileştirmesine tepkisiz kalıyorsun!

İnandığın değerler için mücadele edeceksin. Konuşman gerektiğinde ahlak ve edep sınırlarını bilerek konuşacak susmayacaksın.

Dün İzmir’de Camilere alçakça saldıranlar oldu. Ezan okunan hoparlörlerimizden, Kurtuluş savaşında Akdeniz’in bazı yerlerini yakmış, yıkmış, işgal etmiş olan İtalyanların devrim marşını çalan alçaklara alkış tutmuş yapılan saygısızlığa neredeyse zil takıp oynayacak hale geldiler.

Dikkat edin bugün birçok yabancı ülkede İslami değerlere saygı sevgi ve nezaket gittikçe yükseliyor. Fakat CHP zihniyeti (görünenlerden değil bunların derinlerinden bahsediyorum) her geçen gün gittikçe çirkinleşiyor.

Bunu gör ve düşün genç kardeşim!

Elini vicdanına koy ve düşün. Yarından endişe etme. Sen Hakkın, Hakikatin askerisin. Ve sakın unutma bu zihniyetle savaşın kıyamete kadar devam edecek.

Ve siyasetin yönettiği ülkemizde bu zihniyetle ortak hareket eden, ne yazık ki Sağ seçmene sahip siyasi partilerin sessizliğini düşünün!

İlgisiz Kalma Allah Aşkına.

Yazarın Diğer Yazıları