Şirket ayrıca, kullanıcı adı özelliği aktif olsa bile bir kişi veya işletmeyle ilk kez iletişime geçildiğinde kullanıcı adının karşı tarafa otomatik olarak gösterilmeyeceğini bildirdi. Bu sayede kullanıcılar, kendi bilgilerinin paylaşımı konusunda tam kontrolü elinde tutacak.