Vanorg'un algısı emniyetten döndü

Elazığ Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarına bilgi verildiği yönündeki açıklamaları yalanlayarak yasal süreç başlatacaklarını duyurdu.

Vanorg'un  algısı emniyetten döndü

VanOrg adlı sosyal medya hesabının Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nün adını kullanarak kin ve nifak tohumu ekerek algı çalışması emniyetten döndü

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Bazı sosyal medya hesaplarında, Elazığ Emniyet Müdürlüğümüz üzerinde algı yaratılmaya çalışılarak “Kayseri’ de oynanacak olan playoff müsabakasına Elazığ sporlu taraftarların gireceği ve olay çıkartacakları şeklinde Müdürlüğümüzce bilgi verildiği” iddia edilerek gerçekleri yansıtmayan paylaşımlarda bulunulmuştur. Elazığ Emniyet Müdürlüğümüze iftira niteliği taşıyan paylaşımlar ile ilgili olarak hukuki yollara başvurulacaktır.  

Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi